Havens producten voor paarden en ponys

De hoge kwaliteit van de grondstoffen, de zeer grote diversiteit aan ingrediënten, de innovatieve productiefaciliteiten en consistente recepturen maken een zak HAVENS paardenvoer écht anders dan voer van andere merken.

De producten van HAVENS Paardenvoeders zijn uitgebalanceerd samengesteld waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen, aangevuld met o.a. vitaminen en mineralen.

Ieder paard is anders en wordt ook op een andere manier getraind/gehouden. Hierdoor hebben ze verschillende behoeftes aan energie, vitaminering etc. Het HAVENS assortiment is zo samengesteld, dat er voor ieder type paard of pony en ieder belastingsniveau een passend voer te vinden is. Daarnaast is er speciaal voer ontwikkeld voor dragende en zogende merries, voor veulens en hebben wij voer dat geschikt kan zijn voor paarden en pony's met bepaalde gevoeligheden. Wilt U een voer zonder haver, een voer zonder melasse (suikers), of een voer met extra dinkel (spelt): ook dán kunt u bij HAVENS terecht.

Er zijn 31 producten.

Item 1-12 van 31 in totaal item(s)

Actieve filters