Voeders voor honden

Subcategorieën

 • Basto Hondenvoer

  Het merk Basto omvat een serie volledige en hoogwaardige voeders voor uw hond of kat. Basto voeding brengt uw dier in optimale conditie. De verschillende zorgvuldig uitgebalanceerde voeders bevatten alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste verhouding. Hierdoor dragen de Basto voeders bij aan een optimale gezondheid en vitaliteit van uw hond of kat en een glanzende vacht. Bovendien worden er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt en de kwaliteit van zowel de ingrediënten als ook de eindproducten worden streng gecontroleerd.

 • Classic Hondenvoer
 • Biofood

  BIOFOOD, sinds enige tijd ook bekend als BF®Petfood, is het eerste Petfood bedrijf in Nederland en in de BeNeLux van natuurlijke en biologisch diervoeding voor hond en kat met recyclebare verpakkingen.
  Naast hoogwaardige natuurlijke en biologische kwaliteitsvoeding heeft BF®Petfood haar eigen natuurlijke, smaakvolle en aanvullende verzorgingsartikelen, waaronder vetten, supplementen, snacks en tabletten maar ook natuurkruiden en kauwkluiven. Het pure vlees dat wordt gebruikt in onze natuurlijke en biologische producten zijn afkomstig uit precies dezelfde voedselketen als het vlees dat wordt aangewend voor menselijke consumptie.

 • Canex Hobbyfirst

  Hobbyfirst Canex Premium is een voedingslijn van volledig uitgebalanceerde en smakelijke voeding met verschillende smaken. Deze lijn is glutenvrij, geen kunstmatige smaak-, kleur- of bewaarmiddelen toegevoegd

 • Delcon Hondenvoeding
  GEWAARBORGD DOOR EXPERTEN Alle ingrediënten voldoen aan de strengste eisen en aan de laatste kwaliteitsnormen. De voeding wordt vervaardigd uit de beste NATUURLIJKE ingrediënten, juiste verhouding van vitamines, mineralen, eiwitten en vetten. DELCON bevat GEEN kunstmatige kleur- en smaakstoffen. 
 • Farm Food

  Farm Food HE hondenbrokken is een zeer hoogwaardige ‘High Energy’  koudgeperste voeding voor elke hond, ongeacht leeftijd, activiteit of ras. Dit noemen we het ‘All Life Stages’-concept en is gebaseerd op het gegeven dat de spijsvertering bij honden nog steeds gelijk is aan die van hun voorouder, de wolf. In de natuur eten wolven en andere hondachtigen, ongeacht hun leeftijd van hetzelfde prooidier; jonge en drachtige dieren eten meer en oudere dieren eten minder. Dit alles draagt er onder andere aan bij dat pups zeer gelijkmatig groeien zonder vervelende groeipijnen.

 • Huismerk (Arie Blok/...

  Huismerk heeft verschillende soorten honden- en kattenvoeders. Dit zijn volledig en uitgebalanceerde voeders, waarbij een goede kwaliteit en een aantrekkelijke prijsstelling het uitgangspunt zijn. 

 • Happy Life Hondenvoer
 • Kivo Hondenvoeding

  Ons smakelijke voer bestaat uit 100% vers vlees en 0% fratsen.

  Voeding gebaseerd op de werkelijke behoefte van hond of kat, waarbij vitaminen en mineralen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. Dat is Kivo Petfood! Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur - kleur en smaakstoffen. Ook is het vrij van granen, gluten, synthetische vitaminemixen en E-nummers. De juiste verhouding in spiervlees, orgaanvlees en bot/karkas zorgt ervoor dat uw hond of kat een gezond leven kan leiden zoals de natuur het bedoelt heeft. Net zoals in de natuur is er een ruime keuze aan diersoorten beschikbaar in ons assortiment. Dit geeft uw viervoeter veel variatie in aminozuren & bouwstoffen. Ook af en toe wat groenten bijvoeren? Bekijk onze gestoomde groenteworstjes gevuld met 100% superfoods!

 • Matties hondenvoeding

  Matties is een nieuw kwalitatief en betaalbaar merk van hondenvoeding. Ondanks de lage prijs wordt er niet ingeleverd op kwaliteit. Elk hondenbaasje kan zijn harige viervoeter verwennen met heerlijke, maar vooral gezonde voeding. Niet alleen is het vlees het belangrijkste ingrediënt; deze voeding is ook vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen. Oftewel 100% natuurlijk!

 • Natural Fresh Meat-worst

  GEZONDE EN SNELLE HONDENVOEDING Natural Fresh Meat-worst voor honden is uniek. Hij kan lang buiten de koelkast worden bewaard, en bestaat voor 100% uit complete hondenvoeding. Elke variant is gebaseerd op één bron van eiwitten. Verkrijgbaar in de smaken kip, kalkoen, konijn, eend, hert en lam.

 • Opti Life Hondenvoer

  Je hond en jij, dat is iets bijzonders. Jullie verstaan elkaar zonder woorden, zijn kameraden, kompanen die een leven delen. Bij Opti Life doen ze er dan ook alles aan om jullie samen te laten genieten van onbekommerde quality time en dat begint bij een kerngezonde en gelukkige hond. De voeding is HYPOALLERGEEN 1 dierlijke eiwitbron, ZONDER GEUR-, KLEUR- OF SMAAKSTOFFEN Met pure en smaakvolle ingrediënten, MET NATUURLIJKE ANTIOXIDANTEN Vitamines en mineralen voor een optimale weerstand, GLUTEN- OF GRAANVRIJ Zonder mais of tarwe, HOOG AANDEEL DIERLIJK EIWIT Minstens 74% van de aanwezige eiwitten zijn van dierlijke afkomst.

 • Opti Life PRIME...

  ÉÉN BROK ENERGIE, ÉÉN MET DE NATUUR
  Opti Life Prime is een bijzonder rijke en heerlijke premium maaltijd, boordevol krachtige voedingsstoffen. Ons recept is graanvrij, bevat hoofdzakelijk dierlijke ingrediënten en is bovendien rijk aan gezonde eiwitten en vetten, en arm aan koolhydraten. Een brok energie voor een dag vol avontuur en helemaal in lijn met de natuurlijke voedingsbehoeftes van je hond!
  MASSA’S KIP OF ZALM, GROENTEN EN SUPERFOODS
  Deze brok is de ideale mix van de meest hoogwaardige, smakelijke en natuurlijke ingrediënten. Het recept houden we bewust eenvoudig, elk ingrediënt heeft zijn eigen nut: 60% dierlijke ingrediënten: met pure en heerlijke kip of zalm, voor een hond die zich topfit voelt en dat uitstraalt. 40% voedzame groenten en krachtige superfoods die het welzijn van jouw hond een boost geven. 0% granen.
  EXTRA VOEDINGSRIJK: LANGER VERZADIGD GEVOEL EN MINDER GROTE PORTIES, BIJZONDER SMAKELIJKE BROK, MAKKELIJKE VERTERING, MINDER ONTLASTING EN MINDER WINDERIGHEID, ZICHTBARE RESULTATEN, HYPOALLERGEEN

 • Riverwood hondenvoeding

  Vind jij ook dat jouw beste vriend alleen het allerbeste verdient? Gezonde voeding is een bron van energie en draagt bij aan het welzijn van jouw hond. Bij Riverwood geloven ze in de kracht van natuurlijke ingrediënten. Daarom worden alle Riverwood voedingen met een uitgekiende combinatie van drie soorten vrije uitloop vlees. Deze gezonde basis maken we compleet met een selectie van vers fruit, groenten, en een rijke melange van krachtige kruiden. Uiteraard zijn deze voedingen 100% graanvrij, en gebaseerd op heel veel vlees als belangrijkste ingrediënt. Riverwood kiest heel bewust voor de allerbeste ingrediënten. Ze zijn niet bereid om concessies te doen als het gaat om de kwaliteit van onze ingrediënten. In deze unieke ultra premium brokken voor de hond komt daarmee het beste van alle werelden samen. Het resultaat ? Overheerlijke, gezonde voeding, het beste voor jouw hond. Zo kunnen je honden dagelijks hun avonturen vol energie aan! Riverwood is verkrijgbaar in de betere dierenspeciaalzaken, om kwaliteit, deskundigheid en een goed advies te garanderen.

Er zijn 177 producten.

Item 1-12 van 177 in totaal item(s)

Actieve filters