Voeders voor honden

Subcategorieën

 • Garvo Fyto dog en Rangers

  UITGEBALANCEERD HONDENVOER MET HOOGWAARDIGE GRONDSTOFFEN

  Garvo maakt sinds 1970 uitgelezen voer dat de gezondheid van honden van jong tot oud ondersteunt. De basis van alle Garvo hondenvoeders zijn hoogwaardige grondstoffen die goed opneembaar zijn. 

 • Biofood

  BIOFOOD, sinds enige tijd ook bekend als BF®Petfood, is het eerste Petfood bedrijf in Nederland en in de BeNeLux van natuurlijke en biologisch diervoeding voor hond en kat met recyclebare verpakkingen.
  Naast hoogwaardige natuurlijke en biologische kwaliteitsvoeding heeft BF®Petfood haar eigen natuurlijke, smaakvolle en aanvullende verzorgingsartikelen, waaronder vetten, supplementen, snacks en tabletten maar ook natuurkruiden en kauwkluiven. Het pure vlees dat wordt gebruikt in onze natuurlijke en biologische producten zijn afkomstig uit precies dezelfde voedselketen als het vlees dat wordt aangewend voor menselijke consumptie.

 • Carnilove

  Bij Carnilove is de gezondheid en fysieke conditie van de hond prioriteit. Het brede spectrum van zorgvuldig geselecteerd vlees, dat traditioneel in het wild zou zijn verkregen, zoals eland, eend, fazant, lam, wild zwijn en zalm, komt overeen met de samenstelling van natuurlijk bejaagde prooien en zorgt voor de vereiste opname van belangrijke aminozuren zuren. Bosvruchten, groenten, wilde bessen en kruiden leveren de nodige natuurlijke vitamines, antioxidanten en andere essentiële voedingsstoffen. De ingrediënten en hun verhouding in de formules komen overeen met het dieet van honden vóór de komst van de landbouw, maar de producten worden vervaardigd met behulp van de nieuwste methoden en technologieën.

 • Carnilove True Fresh

  Honden worden al lang door hun instinct bevolen om de voorkeur te geven aan vers gevangen voedsel, wat betekent dat ze het meest genieten van een menu dat overeenkomt met deze inherente aanleg. De nieuwe lijn Carnilove True Fresh hondenvoer komt volledig tegemoet aan deze vraag. Dankzij de unieke productietechnologie kan 60% van de ingrediënten van het voedsel worden "gevuld" met vers vlees, waardoor elke voedertijd wordt omgevormd tot een unieke, smaakvolle ervaring. De zacht verwerkte ingrediënten behouden de oorspronkelijke voedingseigenschappen van het vlees en zorgen voor een tot 70% betere smaak dan normale hondenvoeraanbieders kunnen beweren.

 • Canex Hobbyfirst

  Hobbyfirst Canex Premium is een voedingslijn van volledig uitgebalanceerde en smakelijke voeding met verschillende smaken. Deze lijn is glutenvrij, geen kunstmatige smaak-, kleur- of bewaarmiddelen toegevoegd

 • Delcon Hondenvoeding
  GEWAARBORGD DOOR EXPERTEN Alle ingrediënten voldoen aan de strengste eisen en aan de laatste kwaliteitsnormen. De voeding wordt vervaardigd uit de beste NATUURLIJKE ingrediënten, juiste verhouding van vitamines, mineralen, eiwitten en vetten. DELCON bevat GEEN kunstmatige kleur- en smaakstoffen. 
 • Farm Food

  Farm Food HE hondenbrokken is een zeer hoogwaardige ‘High Energy’  koudgeperste voeding voor elke hond, ongeacht leeftijd, activiteit of ras. Dit noemen we het ‘All Life Stages’-concept en is gebaseerd op het gegeven dat de spijsvertering bij honden nog steeds gelijk is aan die van hun voorouder, de wolf. In de natuur eten wolven en andere hondachtigen, ongeacht hun leeftijd van hetzelfde prooidier; jonge en drachtige dieren eten meer en oudere dieren eten minder. Dit alles draagt er onder andere aan bij dat pups zeer gelijkmatig groeien zonder vervelende groeipijnen.

 • Kivo Hondenvoeding

  Ons smakelijke voer bestaat uit 100% vers vlees en 0% fratsen.

  Voeding gebaseerd op de werkelijke behoefte van hond of kat, waarbij vitaminen en mineralen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. Dat is Kivo Petfood! Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur - kleur en smaakstoffen. Ook is het vrij van granen, gluten, synthetische vitaminemixen en E-nummers. De juiste verhouding in spiervlees, orgaanvlees en bot/karkas zorgt ervoor dat uw hond of kat een gezond leven kan leiden zoals de natuur het bedoelt heeft. Net zoals in de natuur is er een ruime keuze aan diersoorten beschikbaar in ons assortiment. Dit geeft uw viervoeter veel variatie in aminozuren & bouwstoffen. Ook af en toe wat groenten bijvoeren? Bekijk onze gestoomde groenteworstjes gevuld met 100% superfoods!

 • Natural Fresh Meat-worst

  GEZONDE EN SNELLE HONDENVOEDING Natural Fresh Meat-worst voor honden is uniek. Hij kan lang buiten de koelkast worden bewaard, en bestaat voor 100% uit complete hondenvoeding. Elke variant is gebaseerd op één bron van eiwitten. Verkrijgbaar in de smaken kip, kalkoen, konijn, eend, hert en lam.

 • Suus & Keet...

  Ovengebakken voeding voor honden is gemaakt met alleen de beste hoogwaardige ingrediënten. Het is 100% compleet en voorzien van alle benodigde eiwitten, vitaminen en mineralen. De toegevoegde zalmolie draagt bij aan een gezonde huid, glanzende vacht en stevige botten. Daarnaast bevat dit voer gezonde kruiden en superfoods die het voer zijn heerlijke smaak geven. Omdat ons voer in de oven gebakken is, is het makkelijk verteerbaar en bevat het meer vers vlees dan reguliere hondenvoeding. De smaken en geuren blijven beter behouden, dit maakt ovengebakken voer uitermate geschikt voor kieskeurige eters. 

 • Versel Laga producten...

  Breng je hond in optimale gezondheid, met wetenschappelijk onderbouwde verzorgingsproducten en het juiste voer, aangepast aan de leeftijd, specifieke noden en verlangens van je dier. Onze hondenvoeders zijn altijd zorgvuldig samengesteld, met kwaliteitsvolle ingrediënten. 

Er zijn 112 producten.

Item 1-12 van 112 in totaal item(s)

Actieve filters