ONS VERHAAL

Wij zijn Liesbeth Brebels en Gerry Vanstraelen, ons verhaal begon in 2009 toen ik voor de hobby met Cochin krielen en Serama’s begon.
Al snel kwam ik tot de conclusie dat goede voeding en de juiste materialen heel belangrijk waren om dieren in optimale conditie te houden. 

In een zoektocht naar de juiste voeding kwamen Gerry en ik in contact met Garvo voeders.
Met deze voeding behaalde we super resultaten bij al onze dieren.
Door ons enthousiasme kwamen we meer en meer in contact met mensen die ook interesse hadden om Garvo voeders te geven aan hun dieren.

Omdat Garvo nog niet bekend en niet goed verkrijgbaar was in België startte we in Februari 2012 “Het Voederhuisje” op met als doel heel België te voorzien van Garvo voeders en kwalitatieve materialen voor alle dieren.
Wij hebben Garvo uitgebreid gepromoot op shows en evenementen voor allerlei dieren in België, Nederland en Duitsland.
Het Voederhuisje is daarom ook Dé Belgische specialist in de kennis en verdeling van Garvo voeders.

Onze materialen worden bij ons vaak zelf uitgetest zodat wij de positieve en eventuele negatieve kanten ervan kennen en kunnen meedelen aan onze klanten dit zorgt voor een unieke ervaring voor onze klanten. Ook luisteren wij graag naar onze klant en wat hun bevindingen zijn. Hieruit leren wij ook steeds en kunnen we kort op de bal spelen om eventuele andere oplossingen aan te bieden.

Om de grote vraag in België naar het Garvo voer en ons assortiment materialen beter en makkelijker te kunnen aanbieden aan onze klanten besloten we in 2015 op te starten met deze webshop.

Door onze groei was een verhuis eind 2017 niet meer weg te denken en januari 2018 verhuisde Het Voederhuisje van Koersel naar Ham.

Oktober 2020 kwam door de constante groei ook de logische stap om over te gaan van een éénmanszaak naar een BV.

Intussen zijn we een gevestigde waarde in het beeld van vele particuliere dierenliefhebbers, fokkers groot en klein, opvangcentra voor dieren, dierenparken, onderzoekscentra, universiteiten,... enz.

De reviews over Het Voederhuisje zijn daar een mooi bewijs van.

Door de grote vraag voor andere merken zijn wij in oktober 2022 ons assortiment voeders gaan uitbreiden, deze voeders zijn met zorg overwogen om bij het assortiment in te voegen.

Wij geven hierbij ons advies over welke voeders je best aan je dieren kan geven in verschillende omstandigheden.

Duik gerust in onze webshop en kijk wat wij allemaal voor jullie kunnen betekenen.

Onze unieke leveringsdienst aan huis is ook een gekende waarde, een service die je nergens anders zal vinden!

Wij zijn blij dat je Het Voederhuisje hebt leren kennen en vertrouwen erop dat we jou en jouw wensen voor je dieren kunnen volbrengen.


Van Harte Welkom
Liesbeth en Gerry