Wie zijn wij?

Liesbeth Brebels en Gerry Vanstraelen. Ons verhaal begon in 2009 toen Liesbeth als hobby met Cochin krielen en Serama’s begon. Al snel kwamen we tot de conclusie dat goede voeding en de juiste materialen heel belangrijk zijn om dieren in optimale conditie te houden. 

Het begin

Zo startten we in februari 2012 Het Voederhuisje met als doel dierenliefhebbers en hun dieren te helpen met gespecialiseerde raad en uitleg in hun keuze van voeding en materialen. En natuurlijk om, met onze klanten, te blijven onderzoeken wat het beste is voor de dieren en iedereen te kunnen voorzien van de beste voeders en materialen voor alle dieren.

Plezier en maatwerk

Dat doen we nu bijna twaalf jaar met veel plezier. We adviseren ook in aangepaste voeding en helpen desgewenst in de keuze van de te gebruiken materialen aangaande fok, gewone alledaagse verzorging, enzovoort. Immers, goede, passende dierenvoeding en materialen zijn van wezenlijk belang voor het houden van dieren. Zo kunnen mensen en dieren langer van elkaar genieten.

Connectie met voederfabrikanten

Wij hebben ons verdiept in verschillende voedermerken en we ontdekten de vele waardevolle bedrijven die zich met hart en ziel toeleggen op gezonde diervoeders zoals Havens, Hobbyfirst, Equifirst, Natural, Kasper faunafood, Versele Laga waaronder Coutry's Best, Cavalor, Nutri Bird, Happy Life, Lara, Opti Life, ... en vele andere bedrijven (zie onze webwinkel!). We hebben de voerfabrikanten en hun producten steeds beter leren kennen en zetten ons elke dag in om ons verder te specialiseren in wat goed is voor dieren.  

Uitgebreid assortiment

In antwoord op de grote vraag van onze klanten hebben we ons assortiment aan merken dan ook steeds verder uitgebreid. Elke uitbreiding overwegen we zorgvuldig: het moet passen bij onze missie en over alle producten moeten we heldere informatie kunnen geven. Op die manier kunnen we iedereen persoonlijk adviseren over welke voeders het beste zijn speciaal voor jouw dieren en in jouw omstandigheden.  Het maakt ons gelukkig steeds meer mensen te ontmoeten met dezelfde liefde voor mens en dier als wij, zowel klanten als producenten. Zo dragen we ons steentje bij aan een mens- en diervriendelijke wereld.

Non-food

Naast voeders hebben we een zeer uitgebreid assortiment non-food producten. Vrijwel alles wat we verkopen hebben we bij ons zelf uitgetest. Daarnaast luisteren we graag naar de bevindingen van onze klanten. Hiervan leren wij ook steeds en kunnen we kort op de bal spelen om eventuele andere oplossingen aan te bieden. We kunnen dus altijd vertellen over de voor- en nadelen van onze producten. Onze klanten ervaren dit als unieke service.

Nauw contact

We vinden het belangrijk om nauwe contacten met onze leveranciers te onderhouden en hierdoor op hun gespecialiseerde teams te mogen steunen wat betreft voedingsadviezen. Wij staan voor goede communicatie, samenwerking en het delen van kennis. Intussen zijn we een gevestigde waarde in het beeld van vele particuliere dierenliefhebbers, fokkers groot en klein, opvangcentra voor dieren, dierenparken, onderzoekscentra en universiteiten.

De reviews over Het Voederhuisje zijn daar een mooi bewijs van. 

De webshop - Het Voederhuisje.be

Duik gerust in onze webshop en kijk wat wij allemaal voor jullie kunnen betekenen. Onze unieke leveringsdienst aan huis is ook een gekende waarde, een service die je nergens anders zal vinden!

Wij zijn blij dat je Het Voederhuisje hebt leren kennen en vertrouwen erop dat we jou en jouw wensen voor je dieren kunnen volbrengen.

De winkel - 3945 Ham

Bij Het Voederhuisje is het makkelijk om aan de juiste voeders en kwalitatieve materialen voor alle dieren te komen. Niet alleen online, je bent zeker van harte welkom voor een kijkje of overleg in onze goed ingerichte winkel in 3945 Ham. En nogmaals, we leveren aan huis met onze eigen leverdienst, ongeacht hoe je bestelt.

Neem gerust voor vragen contact met ons op per mail info@hetvoederhuisje.be
of telefonisch* op 0032 (0)477 40 66 44 of 0032 (0)477 06 63 93.
*Indien we niet dadelijk kunnen opnemen, spreek dan je telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk terug contact met je op.


Van harte welkom!
Liesbeth en Gerry