Biofood

BIOFOOD, sinds enige tijd ook bekend als BF®Petfood, is het eerste Petfood bedrijf in Nederland en in de BeNeLux van natuurlijke en biologisch diervoeding voor hond en kat met recyclebare verpakkingen.
Naast hoogwaardige natuurlijke en biologische kwaliteitsvoeding heeft BF®Petfood haar eigen natuurlijke, smaakvolle en aanvullende verzorgingsartikelen, waaronder vetten, supplementen, snacks en tabletten maar ook natuurkruiden en kauwkluiven. Het pure vlees dat wordt gebruikt in onze natuurlijke en biologische producten zijn afkomstig uit precies dezelfde voedselketen als het vlees dat wordt aangewend voor menselijke consumptie.

Subcategorieën

  • Geëxtrudeerde brokken...
    Complete geëxtrudeerde voeding is licht verteerbaar, lekker krokant (harder), gebitsondersteunend en bevat een speciale (vet)nacoating die later wordt toegevoegd. Biofood gebruikt een lagere bereidingstemperatuur (ca. 110 graden ipv ca.130 graden). Hierdoor is de brok smaakvoller en blijven de grondstoffen beter bewaard.
  • Geperste brokken...
    Complete geperste voeding wordt "geperst" en op een lage temperatuur verhit (ca. 70 graden), hierdoor blijven de voedingsstoffen als oliën, vetten, vitaminen en mineralen beter bewaard. De geperste brok valt makkelijk uiteen in de maag. Door de hoge dichtheid van de brok is de dagelijkse portie voeding minder dan van een krokante brok.
  • Vleesvoeding
    Complete en houdbare vleesvoeding op basis van vers vlees, vis, rijst, schapenvetkanen en kruiden. Een volledige voeding die ook uitermate geschikt is voor vleesdagen, als traktatie, voor onderweg, smaakmaker, bij omschakeling naar ander voer of voor honden die slecht reageren op droogvoeding.

Er zijn 47 producten.

Item 1-12 van 47 in totaal item(s)

Actieve filters