Afdekkap PET warmteplaat WP-40T
search
  • Afdekkap PET warmteplaat WP-40T

Afdekkap PET warmteplaat WP-40T

€ 11,50
Inclusief belasting

De Driehoek Warmteplaat 40x40 is dé oplossing voor iedereen die kuikens wil grootbrengen maar niet veel ruimte heeft. De WP40T is eenvoudig in gebruik, extra veilig en energiezuinig. Altijd de juiste temperatuur voor kuikens

Aantal

Bedacht, ontwikkeld en geproduceerd door Olba. Dat is de Driehoek Warmteplaat 40x40, ook wel de WP-40T genoemd. De vorm van de warmteplaat is uniek en alleen bij Olba verkrijgbaar. De Driehoek Warmteplaat is gemaakt omdat veel fokkers beperkte ruimte hebben. De WP-40T plaatst u in een hoek, waardoor er meer leefruimte voor kuikens overblijft. De opening waar de kuikens ‘in’ en ‘uit’ de warmteplaat kunnen, is bovendien groter. Dit model is geschikt voor 20 tot 25 kuikens.

Voordelen Driehoek Warmteplaat

* Ideaal voor kleine ruimtes

* Meer leefruimte voor kuikens

* Uniek product, alleen verkrijgbaar bij Olba

* Eenvoudig in gebruik

* Extra veilig en energiezuinig

 

Altijd de juiste temperatuur voor kuikens

De WP-40T heeft pootjes die heel eenvoudig in hoogte versteld kunnen worden. Zo is het onder de plaat altijd de juiste temperatuur voor de kuikens. De Driehoek Warmteplaat verbruikt maar weinig energie en is tot wel vijf keer zuiniger dan een traditionele warmtelamp. Dankzij een temperatuur- en weerstandszekering bent u verzekerd van een zeer veilig product. De Driehoek Warmteplaten van Olba zijn gemaakt van sterk en duurzaam ABS kunststof en hebben daardoor een lange levensduur.

Let op: lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing!

Olba
WP-40TC

Je bent misschien ook geïnteresseerd in