Nature First Corny Pompom
search
  • Nature First Corny Pompom

Nature First Corny Pompom

€ 2,30
Inclusief belasting

De Nature First Corny Pom Pom is een leuk, natuurlijk speeltje waar je op kunt kauwen en knabbelen om de verveling tegen te gaan. Gemaakt van 100% natuurlijk maïsblad. Maïsblad is veilig voor konijnen, in tegenstelling tot maïskorrels.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 2,15 € 0,45
Aantal

De Nature First Corny Pom Pom is een leuk, natuurlijk speeltje waar je op kunt kauwen en knabbelen om de verveling tegen te gaan.

Gemaakt van 100% natuurlijk maïsblad. Maïsblad is veilig voor konijnen, in tegenstelling tot maïskorrels.

Met de Pom Pom kunnen konijnen veilig knagen en kauwen, wat een gezond gebit en tandvlees bevordert.

De handige houten hanger maakt het gemakkelijk om hem op te hangen en stimuleert je konijn om zich uit te strekken terwijl hij naar zijn speeltje reikt en zijn hele lichaam vasthoudt tijdens het spelen.

Het bieden van een stimulerende omgeving is essentieel voor het welzijn van uw kleine dieren en dit leuke speelgoed is een geweldige aanvulling op hun huis.

Afmeting: Ongeveer 10 cm

Veiligheidsopmerking: Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar van het huisdier om de geschiktheid van een traktatie, speelgoed of ander product te beoordelen. Lees de instructies en gebruiksaanwijzingen zorgvuldig door. Houd altijd toezicht op uw konijn tijdens het spelen of eten. Verwijder het speelgoed als het beschadigd of versleten is, of als onderdelen losraken, om letsel te voorkomen.

HP31144