GREEN 7 Desinfekt 1 liter
search
  • GREEN 7 Desinfekt 1 liter

GREEN 7 Desinfekt 1 liter

€ 24,00
Inclusief belasting

GREEN7 DESINFEKT - 1 LITER

DESINFECTIEMIDDEL VOOR OPPERVLAKKEN, APPARATUUR EN GEBRUIKSVOORWERPEN

Algicide, bactericide en fungicide. Toelatingsnummer:...

Aantal

GREEN7 DESINFEKT - 1 LITER

DESINFECTIEMIDDEL VOOR OPPERVLAKKEN, APPARATUUR EN GEBRUIKSVOORWERPEN

Algicide, bactericide en fungicide. Toelatingsnummer:...


Technische Eigenschappen 


* Smeltpunt/smelttraject: 0°C. 

* Kookpunt/kooktraject: 78°C - 100°C. 

* pH: 7,5. 

* Dampspanning (20°C): 2332 Pa. 

* Relatieve dichtheid (20°C): 0,990 kg/L. 

* Fysische toestand (20°C): vloeibaar. 

* Wateroplosbaarheid: Volledig. 

* Geur: Kenmerkend. 

* Viscositeit (20°C): 1.

Toepassingen 

Producttypes 2 en 4. Desinfekt is uitsluitend toegestaan als middel ter bestrijding van bacteriën (excl. Mycobacteriën en bacteriesporen) en gisten op: Oppervlakken, op plaatsen waar eet- en drinkwaren worden bereid, behandeld of bewaard, echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op de boerderij. 

* Oppervlakken in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen. Voor gebruik in ziekenhuizen en overige instellingen voor gezondheidszorg wordt het middel uitsluitend aanbevolen voor: 

* Oppervlakken (met uitzondering van TBC-afdelingen), isolettes, oppervlakken en apparatuur in keukens, toiletten en overig sanitair, instrumentarium (uitsluitend na gebruik en voor reiniging en sterilisatie).

Verpakking 

Desinfekt - bus 1L 

Gebruik

* De te desinfecteren oppervlakken en materialen eerst grondig reinigen. Een daarbij gebruikt reinigingsmiddel vervolgens afspoelen met schoon water. Overtollige vloeistof verwijderen. 

* Spuiten, gieten, borstelen of schrobben met een oplossing van 0,8% (8ml/1L). Bij het desinfecteren zoveel vloeistof gebruiken, dat de oppervlakken gedurende de inwerkingstijd nat blijven. Minimale inwerkingstijd 5 minuten. 

* Behandelde oppervlakken of materialen die met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor in contact kunnen komen dienen na de inwerkingstijd grondig met schoon water te worden nagespoeld.


Opmerking: Desinfekt wordt onwerkzaam wanneer het in contact komt met zeep of synthetische wasmiddelen. Gebruik van Desinfekt kan leiden tot selectie van bacteriestammen die er resistent tegen zijn.

Green 7
A743011000

Je bent misschien ook geïnteresseerd in