Miscanthus (olifantengras) gehakseld stalstrooisel 20kg
search
  • Miscanthus (olifantengras) gehakseld stalstrooisel 20kg
  • Miscanthus (olifantengras) gehakseld stalstrooisel 20kg

Miscanthus (olifantengras) gehakseld stalstrooisel 20kg

€ 8,95
Inclusief belasting

Miscanthus (olifantengras) is een biologisch en duurzaam product met een zeer hoge vochtopname. Voorkomt een ammoniakgeur in de stal. 

Aantal

Miscanthus (olifantengras) is een biologisch en duurzaam product met een zeer hoge vochtopname. Olifantengras is bezig met de markt over te nemen door zijn relatief lage kosten en hoge kwaliteit. Ook voorkomt Miscanthus een ammoniakgeur in de stal. Ons verpakte olifantengras is super makkelijk in gebruik en makkelijk op te slaan. Omdat het in goed hanteerbare zakken zit is het makkelijk inzetbaar als strooisel en er is maar weinig volume nodig voor grote oppervlakten. Dit maakt het gemakkelijk een comfortabele en schone stal te maken.

* Toepassing in vee- en paardhouderij

* Strooisel met hoogste absorptievermogen

* Biologisch

Miscanthus of olifantengras?

Miscanthus strooisel wordt ook wel als olifantsgras of olifantengras verkocht en is zeer absorberend. Zo heeft het een vochtopname tot wel 3 keer hoger dan stro en 2 keer hoger dan zaagsel. Daarnaast is het ook nog geurloos en stofvrij. Die combinatie zorgt ervoor dat olifantengras aan het oprukken is als stalstrooisel en bodembedekking. Het zorgt daarnaast ook voor een zeer zacht bed. De eerste afnemers zijn dan ook zeer positief over het olifantengras. Er is namelijk maar weinig volume nodig voor een groot strooioppervlak.

Waarom olifantengras kopen?

U moet niet alleen olifantsgras kopen om zijn goede kwaliteit en toch goede prijs. Het is namelijk ook zeer duurzaam. Olifantengras of Miscanthus is biologisch afbreekbaar en een biologisch geteeld product. Zo is het oorspronkelijk bedoeld als biomassa voor bio-brandstof. Dit resulteert in een duurzaam product dat ultra absorberend is. Ook neemt de poreuze kern van het gras veel stikstof op en voorkomt daarmee een sterke ammoniakgeur in de stal.

Indien enkel strooisels besteld worden komen er extra kost bij voor de levering. Leveringen in hoog Nederland niet mogelijk!!!
Gelieve ons voor info en de juiste prijs te mailen naar info@hetvoederhuisje.be

Levering in NL, DE en FR enkel op aanvraag!!!

MISC20

Je bent misschien ook geïnteresseerd in