Nestera Plastiek Kippenhok Verhoogd Medium (5 tot 9 kippen) 25 JAAR GARANTIE!
search
  • Nestera Plastiek Kippenhok Verhoogd Medium (5 tot 9 kippen) 25 JAAR GARANTIE!
  • Nestera Plastiek Kippenhok Verhoogd Medium (5 tot 9 kippen) 25 JAAR GARANTIE!
  • Nestera Plastiek Kippenhok Verhoogd Medium (5 tot 9 kippen) 25 JAAR GARANTIE!

Nestera Plastiek Kippenhok Verhoogd Medium (5 tot 9 kippen) 25 JAAR GARANTIE!

€ 699,00
Inclusief belasting

100% gerecycleerd plastic.

Ontworpen met het oog op het welzijn én comfort van uw kippen, en om een gemakkelijke reiniging en een ongeëvenaarde duurzaamheid te garanderen.

DIT HOK WORDT GRATIS GELEVERD!!! VUL DE KORTINGSCODE "NESTERA" IN BIJ BETALEN*
*(deze code wordt voorgesteld indien er een hok wordt besteld, klik dit aan en de korting wordt verrekend)

Aantal

Deze kippenhokken zijn verkrijgbaar in drie maten voor 3 tot 15 kippen, afhankelijk van hun grootte. Zo is het S-hok ontworpen voor 3 grote hennen of tot 5 dwerghennen, het middelgrote hok voor 5 tot 9 hennen en het grote hok voor 8 tot 15 kippen, ook hier afhankelijk van hun grootte.
Elk klein hok heeft 1 zitstok en 1 nestkastje terwijl de middelgrote en grote huisjes twee zitstokken en twee nestkastjes tellen.

De hokken met onderstel en de verhoogde modellen zijn respectievelijk 22,5 cm en 45 cm verhoogd, wat het rapen van de eieren en het schoonmaken van het hok nog gemakkelijker maakt. Deze extra ruimte onder het verhoogde hok kan tevens worden gebruikt om te voederen en biedt uw kippen eveneens beschutting tegen het weer.

De verhoogde kippenhokken zijn dus 45 cm hoger dan de grond, waardoor ze nog gemakkelijker schoon te maken zijn en nog praktischer zijn om eieren te rapen. Deze extra ruimte onder de stal biedt uw kippen ook beschutting tegen het weer en maakt het mogelijk een drinkbak en een voederbak onder de stal te plaatsen, die beschermd zijn tegen het weer.

Gegarandeerd comfort

Regelbare ventilatie en uitstekende thermische isolatie zorgen het hele jaar door voor aangename temperaturen in het hok, terwijl de afgeronde randen van de verhoogde zitstokken zorgen voor een rustige en comfortabele slaap voor uw vogels.

Gemakkelijke reiniging

De grote achterdeur, het dak en de gemakkelijk uitneembare nestkasten bieden volledige toegang tot het interieur voor een snelle en eenvoudige reiniging. Onze eerste prioriteit is de gezondheid van uw kippen, en onze kippenhokken zorgen voor een betere hygiëne door regelmatig schoonmaken snel en gemakkelijk te maken.

Niet te evenaren sterkte en duurzaamheid

Onze hokken zijn gemaakt van 100% gerecycleerd plastic van 9 mm dik en hebben daardoor niet alleen een minimale impact op het milieu maar gaan ook veel langer mee dan onze concurrenten.

Deze weerbestendige en uv-bestendige hokken zijn onderhoudsvrij en zullen na verloop van tijd niet verslechteren- daarom geeft Nestera er 25 jaar garantie op!
Uw kippen zitten droog, beschut en comfortabel in hun Nestera hok, wat voor weer het ook is.

Verbeter uw Nestera kippenhok

Heeft u al een kijkje genomen in het assortiment accessoires? Het hok kan voorzien worden van uitneembare uitwerpselenbakken om het hok snel en gemakkelijk schoon te maken, een ChickenGuard automatische deuropener van gerecycleerd plastic, bij de verhoogde versies kunnen afneembare wielen geplaatst worden om het hok te verrijden en eventueel een kippenren en eventuele uitbreiding om uw kippen een veilige buitenruimte tot maximaal 3 meter lang te bieden .

 

Al deze kippenhokken worden verzonden rechtstreeks vanuit het magazijn in Nederland voor levering in heel Europa in gemiddeld 4-5 werkdagen.

AFMETINGEN :

NES010221

Je bent misschien ook geïnteresseerd in