Oropharma Puppy Milk  1,6 kg
search
  • Oropharma Puppy Milk  1,6 kg

Oropharma Puppy Milk 1,6 kg

€ 34,95
Inclusief belasting

VOEDING VOOR PUPPY ZO GOED ALS MOEDERMELK. Puppy Milk is ideaal als je puppy's uit een te groot nest komen of als ze hun moeder verloren. Maar je kan de melk ook aan de drachtige of zogende mama zelf geven, als aanvulling op haar dieet. Zo geef je ook haar een duwtje in de rug. Strooi het melkpoeder over de voeding van de moeder of meng het met een beetje water.

Aantal

Wat is er mooier dan de geboorte van kleine dieren, zoals puppy's? Weinig, hé? Maar soms gaat niet alles volgens plan. Als er zó veel pups geboren worden, dat mama niet alle kleintjes genoeg melk kan geven, of als de moeder de geboorte niet overleeft - laten we hopen dat je dat nooit meemaakt - moet je een puppy zelf voeding geven. Met ons schema en advies.

Tijdens de eerste levensweken is het noodzakelijk dat je de puppy een volwaardige melkvervanger als voeding geeft. De eerste twee weken doe je dat met een fles. Daarna leer je ze drinken uit een schaaltje. Maak dat schaaltje na elke maaltijd wel goed schoon, want de eerste weken zijn je pups heel kwetsbaar.

VOEDING VOOR PUPPY ZO GOED ALS MOEDERMELK

Het is belangrijk dat je een melkvervanger kiest waarvan de samenstelling lijkt op die van moedermelk, bijvoorbeeld Puppy Milk van Oropharma. Deze licht verteerbare poedermelk is verrijkt met omega 3-vetzuren en aminozuren zoals taurine. Die zuren ondersteunen de natuurlijke weerstand en de ontwikkeling van je puppy's. Zo krijgen allergieën minder kans.

Puppy Milk is ideaal als je puppy's uit een te groot nest komen of als ze hun moeder verloren. Maar je kan de melk ook aan de drachtige of zogende mama zelf geven, als aanvulling op haar dieet. Zo geef je ook haar een duwtje in de rug. Strooi het melkpoeder over de voeding van de moeder of meng het met een beetje water.

Gebruiksaanwijzing

Meng 200 gram van het Oropharma Puppy Melk met 1 liter water op 38 graden.

De eerste twee weken kunt u moederloze pups melk geven uit een fles, vanaf de derde week kunt u het geven uit een schoteltje.

Als een pup te weinig melk ontvangt van de moeder, is het belangrijk om met Oropharma Puppy Melk bij te voeden.

Samenstelling

Melk- en bijproducten, plantaardige bijproducten, mineralen, visolie.

Oropharma
VL460349

Je bent misschien ook geïnteresseerd in