Finecto+ Mite Blocker
search
  • Finecto+ Mite Blocker
  • Finecto+ Mite Blocker
  • Finecto+ Mite Blocker

Finecto+ Mite Blocker

€ 19,95
Inclusief belasting

Finecto+ MITE BLOCKER zijn uitneembare bloedluisbakjes voor onder de zitstok in het kippenhok. Finecto+ MITE BLOCKER vormt een extra hindernis in de aanpak van bloedluizen bij kippen. Door gebruik te maken van bloedluisbakjes kunnen bloedluizen de kippen niet meer gemakkelijk bereiken als deze op stok zitten. De Finecto+ MITE BLOCKER zijn afneembaar waardoor deze gemakkelijk te reinigen zijn. Vul de bloedluisbakjes met Finecto+ MITE BLOCKER OIL .

Aantal

Finecto+ MITE BLOCKER zijn uitneembare bloedluisbakjes voor onder de zitstok in het kippenhok. Finecto+ MITE BLOCKER vormt een extra hindernis in de aanpak van bloedluizen bij kippen. Door gebruik te maken van bloedluisbakjes kunnen bloedluizen de kippen niet meer gemakkelijk bereiken als deze op stok zitten. De Finecto+ MITE BLOCKER zijn afneembaar waardoor deze gemakkelijk te reinigen zijn. Vul de bloedluisbakjes met bijvoorbeeld Finecto+ MITE BLOCKER OIL .

Inhoud:

– 2 bloedluisbakjes

– 2 wandplaatjes

– bevestigingsmateriaal* (voor aan zitstok)

– handleiding

Exclusief bevestigingsmateriaal voor aan wand van het kippenhok.

Combineer de bloedluisbakjes met Finecto+ ORAL , Finecto+ SOLUTION , Finecto+ PROTECT en Finecto+ BATH voor een optimaal resultaat.

FI1110/2201

Je bent misschien ook geïnteresseerd in