Pro Smoke 3 tabs NIEUWE VERPAKKING
search
  • Pro Smoke 3 tabs NIEUWE VERPAKKING
  • Pro Smoke 3 tabs NIEUWE VERPAKKING

Pro Smoke 3 tabs

€ 12,50
Inclusief belasting

WINNERS Pro Smoke tabletten is een specifiek kruidenmengsel dat via een "rook-kuur" parasieten zoals mugjes, motjes, luizen en dergelijke bestrijdt. Anderzijds heeft het een positieve werking op de zuivering van luchtwegen, waardoor minder kans op aandoeningen van de luchtwegen.

Aantal

WINNERS Pro Smoke tabletten bestaan uit een pyrotechnisch, of hitte producerend mengsel wat zachtjes brand nadat het is aangestoken. Homogeen gemengd hiermee is een specifiek kruidenmengsel, dat als het blokje aangestoken is, wordt verwarmd en de damp ervan opstijgt. Enerzijds zorgt het via een "rook-kuur" voor het zich ontdoen van parasieten zoals mugjes, motjes, luizen en dergelijke. Anderzijds heeft het een positieve werking op de zuivering van luchtwegen, waardoor minder kans op aandoeningen van de luchtwegen.

Gebruik

1 Tablet is voldoende voor ca. 75 m3. Duiven kunnen in hun leefruimte de behandeling gemakkelijk en veilig doorstaan en verkrijgen opnieuw een natuurlijke vitaliteit, welke het welbehagen en de prestaties merkbaar positief zal doen stijgen.

Bewaring

Koel en droog bewaren.

Samenstelling

Mengsel van specifieke, aromatische kruiden.

3 tabletten in een verpakking

81215