AviAqua 8L drinker met vlotter + 3 nipples
search
  • AviAqua 8L drinker met vlotter + 3 nipples
  • AviAqua 8L drinker met vlotter + 3 nipples

AviAqua 8L drinker met vlotter + 3 nipples

€ 18,35
Inclusief belasting

Vers en schoon drinkwater is van levensbelang voor pluimvee. En dat is precies wat de AviAqua garandeert. Deze drinker heeft een watervoorraad van maar liefst 8 liter en 3 drinkplekken voor pluimvee. De AviAqua is volledig aan te passen aan uw wensen: u heeft de keuze uit verschillende drinksystemen.

Aantal

Heeft u een drinker met open water? Dan raakt het water ongetwijfeld vervuild en is er sprake van grote doorloop. De AviAqua voorkomt dit! U kunt kiezen uit drie drinksystemen: de drinkcup, de drinknippel en de swingcup*. Bij deze laatste optie is het waterniveau verstelbaar.

Deze drinker is mét vlotter (=automatische toevoer)!

De voordelen van de AviAqua

* Altijd vers en schoon drinkwater

* Watervoorraad van 8 liter

* 3 verschillende drinkplekken

* Inclusief bevestigingssysteem

* Verkrijgbaar in verschillende modellen

* Volop ruimte dankzij AviAqua

De bijzondere vorm van de AviAqua zorgt ervoor dat kippen op drie verschillende plekken kunnen drinken. Zo is er meer ruimte voor de dieren en is het water beter toegankelijk. De AviAqua heeft een deksel die schuin naar voren loopt waardoor pluimvee niet op de bak kan zitten. Dankzij de kleurstelling van de drinker komt er bijna geen licht bij het water waardoor algengroei geminimaliseerd wordt.


Inclusief bevestigingssysteem

De AviAqua wordt standaard geleverd met een bevestigingssysteem voor aan de muur. Hier kunt u de drinker mee ophangen op de hoogte die het beste past bij het formaat van uw dieren.

*Let op: de swingcup is binnenkort verkrijgbaar! Houd onze website en onze Facebookpagina in de gaten. 

Olba
AAF-MK11

Je bent misschien ook geïnteresseerd in