OMWILLE VAN DE HITTE

ZIJN WIJ DONDERDAG 11/08/2022

EN ZATERDAG 13/08/2022

UITZONDERLIJK OPEN VAN 09U00 TEM 14U00

LET OP!!!

Maandag 15 augustus 2022 zijn we gesloten

Phyto (vochtbalans maag-darm, mest) 500gr Grotere weergave

Phyto 500 gram

36012

Plantenextracten en ballaststoffen (verdikkingsmiddelen) ter regulering van de vochthuishouding in het maag- en darmbereik

Meer details

21,03 € incl. BTW

Meer info

Plantenextracten

De Regulering van de vochthuishouding speelt een zeer belangrijke rol voor de gezondheid en het komen tot prestaties van de duif.
Overmatig vochtverlies kan essentiële voedings- en mineraalstoffen uit het lichaam doen vloeien en hierdoor het dier doen verzwakken.

Perfecte mest (ronde bolletjes) is altijd een bevestiging van een uitstekende gezondheid.
Een reeks plantenextracten en verdikkingsmiddelen bezitten precies de juiste eigenschappen om de vochthuishouding goed te reguleren.

Het in Phyto aanwezige mengsel van plantenextracten en verdikkingsmiddelen, zoals Chicoreei, Johannisbroodboom pittenmeel en appel-pectine, is in staat, de vochtbalans in het volledige maag- en darmbereik te reguleren. Verder beperkt het de klachten bij slechte mest.
Bij gebruik van Phyto bereikt u in korte tijd een extreem verbeterd mestbeeld van de dieren. De verrijking met dit product is daarom zeer aan te bevelen bij slechte mest of incidenteel voorkomen van dunne of waterige ontlasting.

Zeer aanbevelingswaardig is het regelmatig toepassen van Phyto waarbij dit dient tot het droogmaken van het voer in de opkweekfase. De jonge duiven ontwikkelen zich prima en de mest rondom het nest is altijd fantastisch gebonden.

In het Vluchtseizoen adviseren wij Phyto voor het verrijken van het voer op de avond van de thuiskom dag. Plantenextracten ondersteunen zeer goed de regeneratie na de vluchtinspanning en het mestbeeld van de dieren is snel weer in orde.

Aanbevolen toepassing:

Voor het versterken van 1kg voer 5-10 g Phyto 2-3 x per week toevoegen.