Onze winkel is donderdag 04 juni
terug open vanaf 13u00

Pakketjes worden momenteel gemaakt en verzonden

Op afspraak momenteel even niet mogelijk owv de drukte

Swak Natural Grotere weergave

Swak Natural 250ml

SWN

Swak natural insecticide aerosol, middel voor bestrijding en verjagen van vliegen, stalvliegen, fruitvliegjes, wespen en muggen. Het middel tegen vliegen geschikt voor horeca, voedingsindustrie, binnenshuis, magazijn, kennels, dierenzaak, dierenarts praktijk, kantoor, scholen, ziekenhuizen en stallen.

Meer details

19,00 € incl. BTW

Meer info

Uitgerust met een B Toelatingsnummer, wettelijk in orde voor gebruik binnenshuis en veilig in de voedingsindustrie met inbegrip van verwerkingsruimten van melk-, kaas, en roomijsbedrijven. Een automatische aerosol dispenser op de juiste manier geplaatst zal een ruimte van 168 kubieke meter vrijhouden van vliegen, muggen, wespen en motten. De enige echte originele Rubbermaid Swak, bij ons verkrijgbaar.

Swak werkt effectief tegen bestrijding van een brede waaier van insecten, waaronder vliegen, fruitvliegjes, biervliegjes, stalvliegen, muggen, kakkerlakken, wespen, horzels, teken, vlooien, ...

Waarom Swak natural insecticide aerosol gebruiken?


Vliegende insecten zijn buiten dat ze vervelend zijn voor personeel en klanten één van de meest ernstige dragers en verspreiders van ziekten + ziekteverwekkende bacteriën. De SWAK insectenbestrijding biedt continue bescherming 24 uur per dag of op de door u voorgeprogrammeerde tijdstippen via de dispenser. Swak werkt snel, veilig en doeltreffend! Swak natural insecticide heeft hèt juiste recept met een mix op basis van oa. pyrethrine, een natuurlijk insect-dodend ingrediënt dat afkomstig is van de Chrysanthemum plant. Pyrethrine wordt beschouwd als één van de veiligste insecticiden en mag zelfs in de Biologische landbouw gebruikt worden.