• Aanbieding!
DOG ROCKS 600 GR
search
  • DOG ROCKS 600 GR
  • DOG ROCKS 600 GR
  • DOG ROCKS 600 GR
  • DOG ROCKS 600 GR
  • DOG ROCKS 600 GR

DOG ROCKS 200 GR (LAATSTE STUKS!)

€ 18,20
Inclusief belasting

Geen urne brandplekken meer in uw gazonDog Rocks is gemaakt van 100% natuursteen. Wanneer u de stenen in de  drinkbak van uw hond plaatst, helpen ze vervelende urine brandplekken van uw huisdier in uw gazon en planten te voorkomen.

Aantal

Altijd een prachtig groen gazon en nooit meer gele vlekken en kale plekken als de hond op het gras plast? Dat kan met Dog Rocks, een innovatief en 100% natuurlijk product dat voorkomt dat urine brandvlekken in het gras veroorzaakt. Dog Rocks zijn stukjes vulkanisch gesteente bestaand uit natuurlijke mineralen, die in de waterbak van de hond worden gelegd. Bij juiste gebruik zorgt de filterende en zuiverende werking van de stenen ervoor dat lelijke plekken in het gazon, die ontstaan door overmaat aan nitraten in urine, voortaan worden voorkomen. Iedere 2 maanden de stenen vervangen zorgt voor een blijvend mooi resultaat.

Dog Rocks zijn getest in het laboratorium en hebben geen invloed op zuurgraad van het drinkwater of de urine en zijn veilig voor alle andere huisdieren binnen het gezin.

Dog Rock veranderd de urine PH waarden niet van uw hond en werkt op geen enkele wijze als medicatie. Dog Rocks is een natuurproduct. De stenen kunnen in omvang verschillen maar in het pakje zit altijd een minimum van 200 gram/ 600 gram voor het gewenste resultaat.

KIN52110

Je bent misschien ook geïnteresseerd in