Onze Missie 

Ons doel is dierenliefhebbers met een hart voor hun dieren helpen met gespecialiseerde raad en uitleg in de keuze van voeding en materialen.
Het samenleven van mens en dier is bij ons van groot belang. Wij denken mee met onze klanten en geven hen advies op alle mogelijke manieren.
Wij adviseren de juiste aangepaste voeding en helpen eventueel in de keuze van de te gebruiken materialen aangaande fok, gewone alledaagse verzorging,... enz. Goede en juiste dierenvoeding en materialen zijn van wezenlijk belang bij het houden van dieren want zo kunnen mensen en dieren langer van mekaar genieten. 

Onze Visie 

Het Voederhuisje is dé grootste importeur van GARVO voeders in België voor particulieren. Wij geven ook advies over andere merken van voeding en bieden deze ook aan in onze winkel.
Wij werken nauw samen met onze leveranciers waardoor we op een gespecialiseerd team kunnen steunen qua voedingsadviezen voor alle mogelijke dieren.
Wij staan voor goede communicatie, samenwerking en het delen van kennis.
Hiernaast staan we met kwalitatieve materialen voor dieren ook op nr. 1 in België en dit door onze uitmuntende adviezen die wij geven.
Door onze leveringen aan huis nemen wij voor de dierenliefhebber een grote zorg weg, ze hoeven zelf geen tijd meer te steken in het ophalen van hun voeders en materialen. Wij bieden hierdoor een unieke service in België aan.
 

Strategie 

Bij Het Voederhuisje is het gemakkelijk om aan de juiste voeders en kwalitatieve materialen voor alle dieren te geraken.

We hebben 3 opties:
* in onze goed ingerichte winkel in 3945 Ham een bezoekje brengen
* Bestellen via onze webshop
* Door leveringen aan huis met onze eigen leverdienst