De shows zijn weer volop bezig...

Bestel nu je transportkisten of -dozen

             

Fiem Cosmo 72 Mini LCD

FIEMCOSMOML

Fiem Cosmo 72 Mini LCD

Meer details

350,00 € incl. BTW

Meer info

Cosmo vertegenwoordigt in ieder geval de nieuwe broedmachine grenzen, omdat elk detail van dit apparaat is ontworpen om uitstekende prestaties te garanderen in combinatie met een uniek en exclusief ontwerp.
Het is het resultaat van de ervaring die  F.I.E.M. heeft opgedaan, bereikt en toegepast op het veld in jaren van toegewijd onderzoek en diepgaande studies over broedtechniek.

Cosmo is een uniek product, een absolute innovatie op de markt van couveuses, een door F.I.E.M. gepatenteerd merk, het enige bedrijf op de markt dat in staat is om op maat gemaakte oplossingen te bieden op basis van de behoeften van de klant, evenals kwaliteits- en duurzame machines.

Dit is het sterke punt van Cosmo: de extreme kwaliteit van productiematerialen, waardoor de machine solide en compact is dankzij de hoogwaardige kunststof compounds.

Bedieningspaneel :

De temperatuur wordt geregeld en geregeld door MINI LCD-CONTROLEPANEEL met een nauwkeurigheid van 0,1 ° C.

Belangrijkste kenmerken:


- Temperatuurweergave & instelling door 3-cijferig display met puntscheidingswaarde.
- Vochtigheidsaanduiding.
- ° C / ° F onmiddellijke conversie.
- Temperatuur aanpassen manieren: PID / AAN-UIT.
- Digitale aanpassing van temperatuur- en vochtigheidssensoren.
- Onafhankelijke temperatuur- en vochtigheidssensoren voor meer leesnauwkeurigheid.

DUBBELE T / H SONDE

Vochtigheids- en temperatuursensoren in de machine zijn volledig gescheiden en losgekoppeld om de leesnauwkeurigheid en betrouwbaarheid te maximaliseren.

VERSTELBAAR KEERROOSTER VOOR EIEREN

Het automatisch keren van de eieren is mogelijk door een speciaal mechanisme dat, dankzij de trage en continue automatische beweging van de rooster, helpt bij de juiste ontwikkeling van het embryo en het tegengaan van verkleving in de eierschalen. Het nieuwe polyvalente en professionele kering is speciaal ontworpen voor het broeden van eieren van verschillende afmetingen, dankzij uitneembare en verstelbare modules.

BEVOCHTIGING 

Natuurlijke oppervlaktebevochtiging wordt mogelijk door modulaire bakken die in de onderste klep van de machine zijn ingebouwd door een eenvoudig te gebruiken extern vulsysteem.

* Automatische en externe bevochtiging kan geregeld worden door de elektronische besturing (deze bevochtiger is mogelijk om bij te bestellen zie FIEMHUM4)

LUCHT-VENTILATIE 

Warmte wordt gemengd en verdeeld door een speciale stille en betrouwbare ventilator die, dankzij het gestroomlijnde profiel van de machine-afsluitklep, hoge prestaties bij het broeden garandeert.

COSMO H / W:

Het nieuwe "Cosmo" -model is goed ontworpen en ontworpen, niet alleen voor de broedfase, maar ook voor de fasen van uitkomen en opdrogen van kuikens. Dankzij het nieuw ontwikkelde LCD-controlesysteem, biedt het nieuwe model "Cosmo H / W (broed / uitkomst)" de mogelijkheid om verschillende geavanceerde parameters zoals temperatuur, ventilatie-intensiteit en vochtigheid eenvoudig en nauwkeurig te beheren, belangrijke en essentiële voorwaarden voor het realiseren van goed uitkomen en opdrogen.

Capaciteit (ongeveer) Broeden - uitkomst

Hen - Eend  : 70 - 72
Fazant :  96 - 104
Roodbenige patrijs :  112 - 120
Patrijs - Kwartels : 150 - 180
Kalkoen : 62 - 64
Gans  : 30 - 36

Technische data

Voeding V Hz 230 ~ 50-60
Stroomverbruik Watt. 185
Maten mm 640x530x400H
Netto gewicht> Kg 9,5

De veiligheid van elektrische componenten voldoet volledig aan de EEG-normen en het bedieningspaneel buiten de incubator helpt bij het voorkomen van problemen met elektrische componenten als gevolg van vocht en condensaat.