Fiem Cosmo EVO volledig automatisch
search
  • Fiem Cosmo EVO volledig automatisch
  • Fiem Cosmo EVO volledig automatisch
  • Fiem Cosmo EVO volledig automatisch
  • Fiem Cosmo EVO volledig automatisch
  • Fiem Cosmo EVO volledig automatisch
  • Fiem Cosmo EVO volledig automatisch
  • Fiem Cosmo EVO volledig automatisch

Fiem Cosmo EVO volledig automatisch

€ 610,00
Inclusief belasting

Fiem Cosmo EVO volledig automatisch

Aantal

Het constante en voortdurende onderzoek naar steeds meer innovatieve systemen, volledig conform de behoeften van klanten - steeds meer gericht op het gebruik van meer technologisch ontwikkelde producten - heeft ons ertoe gebracht om een ​​nieuwe stap te zetten naar de moderniteit door het nieuwe model COSMO EVO te creëren.

COSMO EVO vertegenwoordigt de top van de New Generation-reeks en wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan seriële apparatuur.

CONTROLEPANEEL

-De elektronische besturingseenheid met LCD met achtergrondverlichting maakt het mogelijk om - met een zeer eenvoudig gebruik - het volledige scala aan geavanceerde parameters te beheren die hieronder worden vermeld:
5 ° C tot 45 ° C (0,1 ° C decimale nauwkeurigheid) de temperatuur van het bereik wordt geregeld door een LCD-elektronische regeleenheid met proportioneel-integraal-afgeleide controller (PID). Dat zorgt voor een absolute temperatuurprecisie in de incubator;
- ° C / ° F onmiddellijke conversie;
- Maximum temperatuur alarm;
- De elektronische LCD-bedieningseenheid kan de digitale aflezing van vochtigheid uitvoeren, uitgedrukt in RV% (bereik 20-99%), en indien aangesloten op een externe ultrasone luchtbevochtiger*(FIEMHUM4) kan de gevraagde vochtigheid van de machine ingesteld worden en geregeld worden via de LCD bediening.
- De ventilatie-intensiteit is volledig en digitaal instelbaar volgens de verschillende incubatiefasen;
- Talen selectie: Italiaans / Engels ..
- Broedkalender: ons nieuwe LCD-controlesysteem zal worden uitgerust met een NIEUW bruikbaar programmeringssysteem dat in staat is om de gebruiker altijd op de hoogte te houden van de broedperiode (dagen verstreken) voor 4 verschillende incubatiecycli.
- PID / AAN-UIT: afhankelijk van het klimaat in uw land, kunt u nu met ons LCD-scherm kiezen hoe de incubatietemperatuur moet worden beheerd: PID / AAN / UIT

DUBBELE T / H SONDE

Vochtigheids- en temperatuursensoren in de machine zijn volledig gescheiden en losgekoppeld om de leesnauwkeurigheid en betrouwbaarheid te maximaliseren.

VERSTELBAAR KEERROOSTER VOOR EIEREN

Het automatisch keren van de eieren is mogelijk door een speciaal mechanisme dat, dankzij de trage en continue automatische beweging van de rooster, helpt bij de juiste ontwikkeling van het embryo en het tegengaan van verkleving in de eierschalen. Het nieuwe polyvalente en professionele kering is speciaal ontworpen voor het broeden van eieren van verschillende afmetingen, dankzij uitneembare en verstelbare modules.

BEVOCHTIGING

Natuurlijke oppervlaktebevochtiging wordt mogelijk door modulaire bakken die in de onderste klep van de machine zijn ingebouwd door een eenvoudig te gebruiken extern vulsysteem.

* Automatische en externe ultrasone bevochtiging wordt geregeld door de elektronische besturing (mogelijk om bij te bestellen zie FIEMHUM4)

LUCHT-VENTILATIE

Warmte wordt gemengd en verdeeld door een speciale stille en betrouwbare ventilator die, dankzij het gestroomlijnde profiel van de machine-afsluitklep, hoge prestaties bij het broeden garandeert.

COSMO H / W:

Het nieuwe "Cosmo" -model is goed ontworpen en ontworpen, niet alleen voor de broedfase, maar ook voor de fasen van uitkomen en opdrogen van kuikens. Dankzij het nieuw ontwikkelde LCD-controlesysteem, biedt het nieuwe model "Cosmo H / W (broed / uitkomst)" de mogelijkheid om verschillende geavanceerde parameters zoals temperatuur, ventilatie-intensiteit en vochtigheid eenvoudig en nauwkeurig te beheren, belangrijke en essentiële voorwaarden voor het realiseren van goed uitkomen en opdrogen.

Capaciteit (ongeveer) Broeden - uitkomst

Hen - Eend  : 70 - 72
Fazant :  96 - 104
Roodbenige patrijs :  112 - 120
Patrijs - Kwartels : 150 - 180
Kalkoen : 62 - 64
Gans  : 30 - 36

Technische data

Voeding V Hz 230 ~ 50-60
Stroomverbruik Watt. 185
Maten mm 640x530x400H
Netto gewicht> Kg 9,5

De veiligheid van elektrische componenten voldoet volledig aan de EEG-normen en het bedieningspaneel buiten de incubator helpt bij het voorkomen van problemen met elektrische componenten als gevolg van vocht en condensaat.

FIEMCOSMOEVO