Chicken Guard PREMIUM AUTO DEUROPENER
search
  • Chicken Guard PREMIUM
  • Chicken Guard PREMIUM AUTO DEUROPENER
  • Chicken Guard PREMIUM AUTO DEUROPENER

Chicken Guard PREMIUM AUTO DEUROPENER

€ 169,00
Inclusief belasting

Chicken Guard PREMIUM

Aantal

BESCHRIJVING

Onze best verkopende schuifluik opener, de ChickenGuard© Premium. Hij combineert een timer en een lichtsensor, die u de ultieme flexibiliteit geeft voor de bediening van het schuifluik. Gemakkelijk te installeren met een geïntegreerd LCD-scherm voor rechttoe rechtaan instellingen en aanpassingen. Onze Premium Schuifluik opener is wat u wilt hebben!

Onze ChickenGuard© Premium wordt geleverd met een aantal geweldige accessoires, zoals een geïntegreerde timer en lichtsensor, een volledige handmatige schuifluikbediening en een unieke extra beveiliging voor uw innerlijke rust en geeft u volledige flexibiliteit over hoe en wanneer u het schuifluik wilt openen of sluiten.

De elektronica zit in een waterdichte behuizing en wordt in onze fabriek in Groot-Brittannië gemaakt van topkwaliteit materiaal en komt met alle benodigde elektronica. Alle onderdelen worden door onszelf gefabriceerd, zodat we de kwaliteit in de gaten kunnen houden. U krijgt zelfs 3 jaar volledige garantie – maar de unit gaat veel langer mee!

Functioneren op 4 x AA batterijen of elektrisch aangedreven via USB-kabel (kabels niet meegeleverd). U hoeft alleen uw voorkeurtijden voor openen in te stellen, dat is alles. We hebben de knoppen ook extra groot gemaakt, zodat u ze ook ’s winters met handschoenen aan gemakkelijk in kunt drukken!

* Opent en sluit via de timer en/of licht (LUX) sensor.
* Instelbare extra beveiligde timer voor licht (LUX) sensor – sluit het luik op de ingestelde tijd, ook als het nog licht is.
* Gemakkelijk aan te passen licht (LUX) gevoeligheid, als u de lichtsensor gebruikt.
* Aangedreven door 4 x AA batterijen of elektrisch aangedreven via USB (kabels niet inbegrepen).
* Handmatig openen & sluiten met één simpele druk op de knop.
* Volledige functionele LCD-display voor gemakkelijk gebruik.
* Waarschuwing bij lage batterijspanning.
* 3 jaar volledige garantie.
* Alles-in-één ontwerp.
* Lange levensduur batterijen.
* Geen ingewikkelde bedrading en kabels.
* Weinig onderhoud.
* Geen minimum of maximum schuifluikhoogte.
* Tilt schuifluik van 1kg/2.2lb.

CG002