Brinsea Ovation 56 Eieren Eco
search
  • Brinsea Ovation 56 Eieren Eco
  • Brinsea Ovation 56 Eieren Eco
  • Brinsea Ovation 56 Eieren Eco
  • Brinsea Ovation 56 Eieren Eco

Brinsea Ovation 56 eieren ECO broedmachine

€ 479,00
Inclusief belasting

De Brinsea Ovation 56 Eco broedmachine is een volledig digitale broedmachine met een automatisch keersysteem.

Aantal

De Brinsea Ovation 56 Eco broedmachine is een volledig digitale broedmachine met een automatisch keersysteem. De Brinsea Ovation broedmachines staan bekend om de zeer goede broedresultaten en een breed scala aan functies maakt de Brinsea Ovation broedmachine zeer geschikt voor verschillende soorten eieren.

Brinsea Ovation 56 heeft een capaciteit van 56 kippeneieren, 56 eendeneieren, 96 kwarteleieren of 96 fazanteneieren. Door de eiertrays voor grote eieren aan te schaffen (artikelcode: BR-OVA56LEC) is de Brinsea Ovation 56 Eco ook zeer geschikt om ganzeneieren uit te broeden. Daarnaast kunnen deze grotere eiertrays gebruikt worden om de capaciteit van kwartel- en fazanteneieren te vergroten. Dankzij de doorzichtige kap kan het broedproces goed gevolgd worden.

Het digitale display toont de broedtemperatuur in graden Celsius of Fahrenheit. De broedmachine is in de fabriek reeds ingesteld op de meest voorkomende broedtemperatuur voor kippen, dit is echter eenvoudig aan te passen in het menu. De eieren worden automatisch gekeerd, de keer interval is volledig te programmeren. De Brinsea Ovation 56 Eco biedt daarnaast de zekerheid van verschillende alarmsystemen, waaronder een uniek alarmsysteem voor de omgevingstemperatuur. De luchtvochtigheid kan geregeld worden door het vochtreservoir in de bodem te vullen.

De Brinsea Ovation broedmachines zijn voorzien van Brinsea’s nieuwe “Induced Dual Airflow” systeem. Dit systeem zorgt voor een hoog niveau van temperatuurconsistentie wat de broedomstandigheden optimaliseert. Het kunststof heeft bovendien een Biomaster antimicrobiële toevoeging, waardoor het risico op onverklaarbare mislukte uitkomsten verkleind wordt.

Let op: het is niet mogelijk om na aanschaf de Brinsea Ovation 56 Eco te upgraden naar een Brinsea Ovation 56 Advance of naar een Brinsea Ovation 56 Advance EX.

Olba
BR-OVA56ECO