WIJ ZIJN VAN 07 JULI TEM 24 JULI 2020

GESLOTEN WEGENS JAARLIJKS VERLOF

De webshop bestellingen zullen vanaf maandag 27 juli 2020 terug verwerkt worden.

Telefonisch zijn we deze periode NIET bereikbaar !!!

DANK JE VOOR JULLIE BEGRIP!!!

Bony SGR 250ML Grotere weergave

Bony SGR 500ML

94055

Ondersteunt de weerstand van het organisme

Meer details

29,95 € incl. BTW

Meer info

Bony S.G.R. bevat een aantal kruiden die bijdragen aan de verhoging van de weerstand. 
Onder andere: echinacea purpurea, eleuterococcus en panax ginseng. 
Verder bevat Bony S.G.R. een aantal kruiden die helpen de spijsvertering te optimaliseren, hetgeen zich onder meer uit in een verbetering van de kwaliteit van de mest. 
De uitgebalanceerde samenstelling zorgt dat de darmflora verbetert en de groei van gisten zoals candida albicans wordt afgeremd. 
De betere darmflora draagt er toe bij dat de kans dat ziekteverwekkende colibacteriën de overhand kunnen krijgen geringer wordt. 
Dat is dan ook de reden dat de duiven die in het voorjaar tegen het Adenovirus aanlopen, in de praktijk sneller herstellen van deze infecties en minder ver terugvallen in conditie. 
In principe kan Bony S.G.R. het hele jaar door gegeven worden aan de duiven.

De jonge duiven mogen Bony S.G.R. krijgen vanaf het afzetten. Maar zelfs tijdens de kweek en daarvoor liggende periode kan het aan de oude duiven gegeven worden. 
Het is ook zeer geschikt om aan de oude duiven te geven bij de overgang van de papjongen naar vast voer. 
We adviseren dan de halve dosering. Dus 2,5 ml per liter drinkwater.

We raden aan om het in het begin na het afzetten niet dagelijks te verstrekken maar slechts een keer of twee drie, verdeeld over de week. Bony S.G.R. heeft namelijk een dermate stimulerende invloed op het lichaam en de vorm, dat de jonge duiven veel te vroeg als puntjes in de lucht te zien zijn. De vorm moet ook weer niet te vroeg komen. Naarmate de opleervluchten dichterbij komen adviseren wij Bony S.G.R. ook vaker te verstrekken. Zo'n 10 dagen voor de opleervluchten kan het dan dagelijks in het drinkwater gegeven worden.

Uit de praktijk bij onze proefduiven zien we dat ook het veerwerk van de jonge duiven verbetert door een geregelde gift van Bony S.G.R. Bij de meeste medicatie kan Bony S.G.R. gewoon in het drinkwater toegediend worden als de medicijnen dan over het voer worden verstrekt. Gelijktijdige toediening in het drinkwater met andere producten raden we af.

Bony S.G.R. is een zuiver natuurproduct dat absoluut geen schadelijke bijwerkingen kent.

Desondanks adviseren we voor een optimale balans dat de duiven naast de Bony S.G.R. de beschikking hebben over voldoende mineralen, roodsteen e.d.

Samenstelling o.a.: organische zuren, kruiden; echinacea, eleutherococcus, ginseng.

Analytische bestanddelen en gehalten: ruw eiwit 0,1%, ruwe celstof <0,02%, ruw vet 0,12%, ruwe as <0,1%, vocht 99,61%, zetmeel <1,0%, lysine <0,05%, methionine <0,05%, calcium 0,002%, natrium 0,003%, fosfor <0,002%.

Gebruik: Ter voorkoming van coli-infecties, verhoging van de weerstand, verbetering van de darmflora en de conditie. Tevens werkt Bony S.G.R. de groei van schimmels tegen. De eerste twee weken geeft u het elke dag. Daarna geeft u het 2-3 keer per week. Bij ziekte of darmproblemen kunt u het weer elke dag geven. Vlak voor de vluchten kunt u het ook dagelijks geven.

Dosering: 5 ml per liter drinkwater, 3 dagen per week (bv. maandag, woensdag en vrijdag). Tijdens langere vluchten mag het dagelijks gegeven worden. Voor de papjongen 2,5 ml per liter aanhouden. Schudden voor gebruik.