Propoliszalf 20cc
search
  • Propoliszalf 20cc

Propoliszalf 20cc

€ 5,20
Inclusief belasting

Verzachtende zalf met 20 % propolis.

Aantal

Verzachtende zalf met 20 % propolis.

PROPOLIS is een hars welke door de bijen wordt verzameld en is van nature rijk aan aminozuren, organische zuren, sporenelementen zoals zink, ijzer,mangaan, antibiotische stoffen en vitaminen.

PROPOLIS wordt door de imker bij de bijen "geoogst" waarna PROPOLIS kan worden verwerkt tot een zalf. Zo ontstaat een propoliszalf welke voor vele doeleinden toegepast kan worden.

Propoliszalf wordt onder andere gebruikt bij diverse huidaandoeningen zoals exeem en slecht helende wonden. Verder is bekend dat propliszalf verlichting brengt bij o.a. koortsblaren en kloven.

Steeds vaker wordt propoliszalf gebrukt bij reumatische aandoeningen en tennisarmen.

Bij de vogelliefhebber is propoliszalf inmiddels een bekend begrip geworden. Het wordt toegepast bij kalkpoten, kale koppen en slecht helende wonden door bv vederplukken. Veder wordt propoliszalf toegepast bij de koikwekers. Daar propolis zalf van "De Imme" niet in water oplost is het uitermate geschikt voor de behandeling van wonden.

Bij gemiddeld 1 op de 1000 personen, komt zonder aanwijsbare redenen, een allergie voor. Het vedient aanbeveling om propoliszalf uit te proberen op de huid alvorens tot regelmatig gebruik over te gaan. Bij een allergie ontstaat lichte onschuldige huidirritatie welke bij het niet meer gebruiken van de propoliszalf verdwijnt.

Verpakking
Propoliszalf is verpakt in hersluitbare potjes a 20 cc welke bij kamertemperatuur onbeperkt houdbaar is.

De Imme
DI9-3100