Automatische broedmachine real 24 Borroto
search
  • Automatische broedmachine real 24 Borroto
  • Automatische broedmachine real 24 Borroto
  • Automatische broedmachine real 24 Borroto
  • Automatische broedmachine real 24 Borroto
  • Automatische broedmachine real 24 Borroto
  • Automatische broedmachine real 24 Borroto

Broedmachine REAL24 automatisch

€ 227,65
Inclusief belasting

Automatische broedmachine REAL 24

De broedmachine is geschikt voor het uitbroeden van eieren van:

Kip, fazant, parelhoen, kwartel, patrijs, patrijs, eend, wilde eend, gans, kalkoen, pauw, rotspatrijs, duif, vergiet, exotische vogels en roofvogels.


Capaciteit:

0-49 eieren, of 196 kleine eieren (type kwartel)

Aantal

REAL 24 BROEMACHINE EEN GEWELDIGE KLASSIEKER MET 3 PATENTEN

1) UNIVERSELE EIERHOUDERS

De 
eerste en enige professionele eierhouder ter wereld die elk type ei verticaal kan houden, van ganzen- tot kwarteleitjes. In elke behuizing is het namelijk mogelijk om: 1 kippenei (of van grotere soorten) of 4 kleine eieren in te voegen, tot een totaal van 196 kwarteleitjes. Een innovatief systeem in eierlogistiek, waarmee je zoveel mogelijk eieren in een kleine ruimte kunt bevatten, waardoor het energieverbruik drastisch wordt verminderd.

NOTITIE: de verticale positie van de eieren tijdens de incubatiefase is dezelfde als die in de nieuwste generatie industriële broederijen. Het garandeert altijd aanzienlijk hogere uitkomstpercentages in vergelijking met eieren die horizontaal worden uitgebroed in oude broedmachines, die nu technologisch verouderd zijn.

2) WATER VAN BUITEN BIJVULLEN

Het bijvullen van de interne bakjes gebeurt door het water in de praktische uitlaten buiten de broedmachine te gieten. De snelle en praktische externe interventies maken het mogelijk om het vochtverlies dat verloren zou gaan door het openen van de broedmachine voor het bijvullen van de interne trays drastisch te verminderen.

3) GESOLEERDE VENTILATIE MET GEVENTILEERDE THERMISCHE ISOLATIE

Interne ventilatie wordt gegarandeerd door een stille turbine, die lucht van onder aanzuigt en vervolgens naar de zijwanden transporteert, waardoor een warmeluchtbarrière ontstaat. Dankzij een verfijnd en aerodynamisch ontwerp, uniek in zijn categorie, is een grotere uniformiteit van de temperatuur en vochtigheid in de broedmachine gegarandeerd.

TECHNISCHE KENMERKEN

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIECONTROLE:  

de broedmachine maakt gebruik van een geavanceerde elektronische temperatuurregeling waarmee u het microklimaat erin altijd constant kunt houden, met een nauwkeurigheid van 0,1 ° C. 
Het elektronische systeem werkt zo dat de ingestelde waarde constant blijft, zelfs als de temperatuur van de omgeving buiten de machine varieert, waardoor een correcte embryonale ontwikkeling zonder onevenwichtigheden en met hogere uitkomstresultaten wordt gegarandeerd!

Het systeem maakt gebruik van het principe van feedback: de temperatuurwaarde die door de NTC-sensor wordt gedetecteerd, wordt digitaal verwerkt door een geavanceerd Proportional-Integral-Derivative (PID)-algoritme van de nieuwste generatie, dat de karakteristieke oscillaties van de eenvoudigere aanpassingen elimineert, wat zorgt voor een snelle respons en goede temperatuurstabiliteit, zoals de regeloplossingen die worden gebruikt op veel complexere apparatuur.

AUTOMATISCHE ROTATIE VAN EIEREN:  

gedurende de gehele duur van de broedfase roteert REAL 49 de bebroede eieren op een volledig automatische manier. 
De eieren worden van rechts naar links gekanteld (en vice versa). De volledige cyclus duurt 1 uur, volgens hetzelfde proces dat wordt gebruikt in industriële broederijen.

STATISCH BEVOCHTIGINGSSYSTEEM:  

de vochtigheid die nodig is voor de embryonale ontwikkeling wordt gegenereerd door het statische effect. 
Op de bodem van de broedmachine bevinden zich speciale groeven, ontworpen met een geschikte geometrie om de juiste vochtigheidsgraad te genereren tijdens de gehele broedfase.

UITSTEKEND INTERN ZICHTBAARHEID:  

dankzij de 2 grote patrijspoorten op het deksel van de broedmachine garanderen ze een volledig en constant intern zicht, zonder dat u de broedmachine ooit hoeft te openen tijdens het broedproces en het uitkomen.

LAAG ENERGIEVERBRUIK:  

de beperkte behoeften van het apparaat vormen een effectief antwoord op de groeiende vraag naar energiebesparing en respect voor het milieu.

Deze technische kenmerken, met de zorgvuldige selectie van componenten, garanderen precisie en duurzaamheid van prestaties in de tijd, gecombineerd met een compact en aantrekkelijk ontwerp, maken de REAL 49 incubator tot een systeem van hoge kwaliteit dat wordt aangeboden tegen een lage prijs.

Olba
IB-REAL24

Je bent misschien ook geïnteresseerd in