"MYCOZYNEST" KUNSTSTOF LEGNEST
search
  • "MYCOZYNEST" KUNSTSTOF LEGNEST
  • "MYCOZYNEST" KUNSTSTOF LEGNEST
  • "MYCOZYNEST" KUNSTSTOF LEGNEST
  • "MYCOZYNEST" KUNSTSTOF LEGNEST

Legnest kunststof ""MyCozyNest""

€ 16,55
Inclusief belasting

"MYCOZYNEST" KUNSTSTOF LEGNEST

Aantal

Het nest is hoofdzakelijk uit hoogwaardig slagvast polypropyleen vervaardigd en heeft de trendy kleuren bruin en lime groen. Door het materiaal en vorm is het nest eenvoudig schoon te maken. De hoogte van de rand en de vorm van het nest, zorgen ervoor dat het neststrooisel niet uit het nest kan worden gekrabd door de hen.

Belangrijk voor een legnest is dat het binnenin voldoende donker is maar dat er ook voldoende ventilatie is. “MyCozynest” voldoet aan beide vereisten. De ventilatie wordt niet gecreëerd door gaten in de zijwanden maar door ventilatieroosters met minimale lichtinval. De lichtinval vanaf de voorzijde wordt beperkt door een verduisteringsgordijn.

De ingang van het nest is voorzien van een degelijk opstapje met een antislip structuur. De dieren kunnen het nest zo gemakkelijk betreden. De bovenzijde van het nest heeft een afgeronde vorm, zodat de dieren er niet op kunnen gaan zitten.

De achterzijde van het nest is open. De montage dient daarom tegen een dichte wand plaats te vinden. In de achterrand zitten 4 montagegaten. Met 4 schroeven kan het nest eenvoudig worden gemonteerd.

Het legnest wordt gedemonteerd geleverd om ruimte te besparen voor transport. Met de bijgeleverde duidelijke gebruiksaanwijzing, kan het nest eenvoudig worden geassembleerd.

Olba
LN5