WIJ ZIJN VAN 07 JULI TEM 24 JULI 2020

GESLOTEN WEGENS JAARLIJKS VERLOF

De webshop bestellingen zullen vanaf maandag 27 juli 2020 terug verwerkt worden.

Telefonisch zijn we deze periode NIET bereikbaar !!!

DANK JE VOOR JULLIE BEGRIP!!!

Urtica-Chlorella Mineral Mix (met brandnetel) 5kg Grotere weergave

Urtica-Chlorella Mineral Mix (met brandnetel) 5kg

93034

Mineraalmengsel met hoogwaardige grit-, schelpen-, kiezel- en kleiproducten, aangevuld met planten en olierijke zaden.

Meer details

15,20 € incl. BTW

Meer info

MINERAALMENGSEL MET HOOGWAARDIGE GRIT-, SCHELPEN-, KIEZEL-, EN KLEIPRODUCTEN, AANGEVULD MET PLANTEN EN OLIERIJKE ZADEN. HET UNIEKE AAN URTICA-CHLORELLA MINERAL MIX IS DE TOEVOEGING VAN BRANDNETEL EN CHLORELLA.

Brandnetel (botanische naam = Urtica dioica) staat bekend om zijn bloedzuiverende en antiallergische eigenschappen. Het bevordert de afscheiding van zuren en afvalstoffen uit de spieren. Bovendien is brandnetel rijk aan calcium en ijzer.

De zoetwateralg Chlorella (botanische naam = Chlorella pyrenoidosa). staat op zijn beurt bekend om het hoge gehalte aan chlorofyl, waardoor het de ultieme vorm van bladgroenvoeding is. Bovendien heeft gedroogde chlorella een eiwitgehalte van 60%, dat door de vorm van de chlorella uitzonderlijk goed opneembaar is voor het lichaam van de duif. Deze eiwitten dragen bij aan de spieropbouw van uw duiven.

Dit in combinatie met de grit- en kleiproducten en kleine en vetrijke zaken met een hoog benutbaar eiwitgehalte (koolzaad, lijnzaad, cardy, sesamzaad,…) maakt URTICA CHLORELLA MINERAL MIX tot een zeer veelzijdig product dat niet mag ontbreken in de dagelijkse verzorging van uw duiven en u zal helpen om ze in topconditie te houden..

 

GEBRUIKSAANWIJZING

• Tijdens kweek, sport en rui: dagelijks tot 10% van het dagrantsoen
• Tijdens rustperiodes: dagelijks tot 5% van het dagrantsoen
• Verkrijgbaar in handige emmers van 5 kg