OMWILLE VAN DE HITTE

ZIJN WIJ DONDERDAG 11/08/2022

EN ZATERDAG 13/08/2022

UITZONDERLIJK OPEN VAN 09U00 TEM 14U00

LET OP!!!

Maandag 15 augustus 2022 zijn we gesloten

Grüne Erde (Groene Heelaarde,zuiverend) 1kg Grotere weergave

Grune Erde 1 kg

36014

Gedaan met natte, dunne mest en diarree
Probac Geneeskrachtige Groene Aarde, ter regulering van de pH-waarde in het maag-darmkanaal

Meer details

14,39 € incl. BTW

Meer info

Probac Geneeskrachtige Groene Aarde is een zuiver natuurproduct zonder chemische toevoegingen. Het bestaat uitsluitend uit natuur zuivere groene löss uit de ijstijd. De hoofdbestanddelen zijn silicium in de vorm van kiezelzuur, talrijke mineralen en zeer zeldzame sporenelementen, die voor de groene kleur verantwoordelijk zijn.

Probac Geneeskrachtige Groene Aarde heeft de bijzondere eigenschap tot het driehonderdvoud van zijn eigen gewicht aan ballaststoffen zoals moeilijk verteerbare eiwitten, giftige stoffen, geurstoffen en vooral ook schadelijke bacteriën te kunnen binden. Een gram (1 g) Probac Geneeskrachtige Groene Aarde heeft een reactieoppervlak van 300 vierkante meter en werkt als een katalysator bij de ontgifting van het lichaam. De fijnheid van dit preparaat is een beslissend voordeel tegenover traditionele geneeskrachtige aardsoorten.

Probac Geneeskrachtige Groene Aarde bindt overtollig maag- en galzuur en reguleert zo de pH-waarde in het gehele maag-darmkanaal. Het gebruik ervan voorkomt spijsverteringsstoornissen, bevordert de ontslakking en ontgifting, verhindert maagklachten en diarree en draagt bij tot een algemene darmreiniging. De basische mineralen en sporenelementen werken een verzuring van het lichaam tegen en leiden tot gezonde, vaste mest. Het hoge gehalte kiezelzuur zorgt bovendien voor een elastisch, glanzend verenkleed.

Door zijn neutrale eigenschappen is Probac Geneeskrachtige Groene Aarde ideaal om de werking van de probiotische bacteriën in Probac 1000 of Probac Energy te ondersteunen. Daarom is het aanbevolen Probac Geneeskrachtige Groene Aarde het hele jaar door 1-2 x per week toe te dienen via het met Probac Oregano Olie of Probac Lecithine Olie bevochtigde voer.

Wegens de zeer sterke bindingseigenschappen mag Probac Geneeskrachtige Groene Aarde echter niet samen met medicijnen worden toegediend, omdat hierdoor de werkzaamheid kan verminderen. 

Voor toediening via het voer