Aerosol (luchtwegen) 250ml
search
  • Aerosol (luchtwegen) 250ml

Aerosol 250 ml

€ 21,50
Inclusief belasting

Ter voorkoming van luchtweginfecties, natte ogen en ornithose, antibacterieel, fungicide, slijmafvoerend en ontstekingsremmend

Aantal

Ter voorkoming van luchtweginfecties, natte ogen en ornithose

  • antibacterieel
  • fungicide
  • slijmafvoerend
  • ontstekingsremmend

Aerosol bevat een natuurlijke combinatie van 15 verschillende, natuurlijke etherische oliën met werkzame stoffen zoals anethol, borneol, carvacrol, carvon, cineol, citral, eugenol, geraniol, kamfer, menthol, safrol, terpineol, thymol, vanilline en kaneelaldehyde. Het werkt antibacterieel, fungicide, antiviraal, slijmafvoerend en ontstekingsremmend.
Aerosol is bijzonder geschikt om infecties van de bovenste luchtwegen te voorkomen. Bij regelmatig gebruik opent de luchtspleet zich, wordt de keel rozerood en slijmvrij en worden de neusdoppen krijtwit.
De duiven krijgen extra veel zin om te vliegen en ontwikkelen een zeer goede conditie.

Aerosol heeft zeer goede ontstekingsremmende eigenschappen, doordat het enerzijds het vrijkomen van ontstekingsstoffen verhindert en anderzijds de productie van de bijnierhormonen stimuleert.
De antiseptische werking van de etherische oliën berust op hun goede vetoplosbaarheid. Daardoor dringen ze gemakkelijk door het celmembraan en grijpen ze indirect in de stofwisseling van de bacteriën in.
De combinatie van verschillende etherische oliën werkt spijsverteringsbevorderend en wormafdrijvend. Het voer wordt duidelijk beter verteerd, de natuurlijke darmflora wordt geregenereerd en het im-muunsysteem versterkt.

In de rustperiode biedt de regelmatige toediening van Aerosol een zeer eenvoudige mogelijkheid om de duiven in optimale gezondheids-toestand te houden, zonder ze in vorm te brengen.

Voor toediening via het drinkwater

Aanbevolen dosering:

1 ml Aerosol op 2 l water
2 x per week

36009