Probac 1000 (electrolyt, darmflora) 500gr
search
  • Probac 1000 (electrolyt, darmflora) 500gr

DrBrockamp Probac 1000 50 gram

€ 33,95
Inclusief belasting

Elektrolyt en probioticumter regeneratie van de darmflora, na antibioticakuren, na inentingen, als elektrolyt na een wedvlucht, na tentoonstellingen

Aantal

Probac 1000 bevat een speciale combinatie van verschillende, specifieke micro-organismen in microcapsules, en een unieke combinatie van darmregulerende koolhydraten. De verschillende bacterieculturen bevorderen elkaars vermogen om zich actief in de dunne darm van de duif te nestelen. Hier helpen ze bij de verteringsprocessen, produceren ze essentiële voedingsstoffen, stabiliseren ze de natuurlijke darmflora en versterken ze het immuunsysteem. Ze verdringen ziekteverwekkende bacteriën zoals coccidiën, hexamita, E. coli, candida en salmonella's en voorkomen zo darmziekten. De natuurlijke darmflora wordt snel en voorzichtig geregenereerd.

De regelmatige toediening van Probac1000 versterkt het natuurlijke weerstandsvermogen, verbetert de voedselopname, bevordert de eetlust en verhoogt bijgevolg de prestaties. De duiven hebben tijdens een wedvlucht immers meer energie ter beschikking.
Door zijn specifieke samenstelling is Probac 1000 de ideale elektrolyt na een wedvlucht. De regeneratiefase wordt aanzienlijk verkort. De volgende ochtend al is de mest weer vast en bruin en is de donsrui weer begonnen. Schadelijke bacteriën worden snel en natuurlijk uit de slijmvliezen en darmvlokken verdrongen en krijgen geen kans om zich in te nestelen.

Aanbevolen dosering:

5 g Probac 1000 per 1 l water of 1 kg voer voor 25 duiven per dag; 2 x per week

36006