OMWILLE VAN DE HITTE

ZIJN WIJ DONDERDAG 11/08/2022

EN ZATERDAG 13/08/2022

UITZONDERLIJK OPEN VAN 09U00 TEM 14U00

LET OP!!!

Maandag 15 augustus 2022 zijn we gesloten

Probac Energy (energie, immuunsysteem) 500gr Grotere weergave

Probac Energy 500 gram

36003

Probiotisch versterkend en energiegevend middel
Ter verbetering van de conditie en versterking van het immuunsysteem

Meer details

35,41 € incl. BTW

Meer info

Probac Energy bevat alle essentiële voedingstoffen zoals vitaminen, aminozuren, mineralen en sporenelementen, speciaal afgestemd op de vetstofwisseling van de duif. Bovendien bevat het dezelfde combinatie van duifspecifieke micro-organismen als Probac 1000 alsmede de beproefde, unieke combinatie van darmregulerende koolhydraten. Deze samenstelling maakt Probac Energy tot een veelzijdig bruikbaar, stimulerend preparaat voor het vliegseizoen, de kweekperiode en de rui.

Tijdens het vliegseizoen vormt Probac Energy de ideale energiebron vóór de wedvlucht. Probac Energy dient twee dagen voor de start van een wedvlucht samen met lecithine-olie te worden toegediend. Zo krijgen de duiven alle voor de wedvlucht es-sentiële voedingsstoffen en bereiken ze hun topvorm. Het borstvlees wordt vrij van schilfertjes en mooi roze van kleur.

De kweekduiven dienen regelmatig Probac Energy te krijgen, zo-dra het kropslijm opgevoederd is en voor het voeren van de jongen op graan is overgeschakeld. De mest zal dan goed vast zijn en de jongen krijgen zo al vroeg alle essentiële voedingsstoffen, die voor een goede weerstand tijdens de groei noodzakelijk zijn.

Tijdens de rui is Probac Energy uitstekend geschikt om de darm en het immuunsysteem zonder gebruik van medicijnen, op natuurlijke wijze in balans te houden. De in Probac Energy bevatte ingrediënten zijn afgestemd op de grote behoeften van de rui en zorgen voor een buitengewone kwaliteit van het verenkleed. Bovendien wordt het immuunsysteem op natuurlijke wijze versterkt.

Ook als preventie tegen de jongeduivenziekte (adeno) heeft Probac Energy zijn waarde bewezen. De regelmatige toediening bevordert de groei van de jonge duiven en geeft darmparasieten geen kans om zich te verspreiden en te vermenigvuldigen.

Voor toediening via het voer
Ideaal in combinatie met Omega-3 Lecithine Olie of sedochol