VOLGENDE DAGEN ZIJN WIJ GESLOTEN!!!

* Donderdag 26 mei 2022 

Hemelvaart

* Donderdag 02 juni 2022 

Wegens opleiding

* Maandag 06 juni 2022 

Pinkstermaandag

* Maandag 20 juni 2022 

Wegens opleiding

Over ons

In 2009 begon Liesbeth als hobbyfokster van Cochin krielen en Serama’s en ze kwam al snel tot de conclusie dat goede voeding heel belangrijk was om te fokken met dieren.

In deze zoektocht naar de juiste voeding kwamen we in contact met GARVO. Hiermee behaalde we super resultaten. Door het eigen gebruik en ons enthousiasme kwamen we meer en meer in contact met mensen die ook interesse hadden om GARVO voeding te kopen.

In februari 2012 namen wij het besluit om zelf een winkel te starten in GARVO voeders onder de naam "Het Voederhuisje".

Sindsdien hebben wij al onze dieren (konijnen, kwartels, honden en parkiet) overgezet op GARVO hierdoor zijn we overtuigd van de goede samenstellingen van de Garvo producten.

Wij promoten GARVO geregeld op shows, tentoonstellingen en andere evenementen van allerlei dieren en leren wij elke keer wel nieuwe dingen bij. Het Voederhuisje is daarom ook gespecialiseerd in de kennis en verdeling in België van GARVO voeders.

Omdat het vinden van goede materialen hier in België en vooral Limburg vrij moeilijk was, boden we ook dadelijk een brede waaier van verschillende materialen aan. En het assortiment is nog steeds groeiend.

De meeste materialen worden bij ons vaak uitgetest zodat wij zelf de positieve en negatieve kanten kennen van de meeste producten.

Ook luisteren wij graag naar onze klant, hun opmerkingen en vragen hieruit leren wij ook altijd bij.

Bij ons koopt u niet alleen een product maar krijgt u ook raad, info en service erbij.
Dat is het doel van onze winkel.

In 2015 zijn we deze webwinkel gestart om de vraag naar het voer en de materialen beter en makkelijker te kunnen behandelen.
Wij leveren ook bij u aan huis (vanaf min. 27,5kg) in routes over heel België.
Andere landen zijn ook mogelijk op aanvraag.

20/10/2020 zijn we overgegaan van éénmanszaak naar BV en is Het Voederhuisje BV opgericht met als bestuurders Gerry Vanstraelen en Liesbeth Brebels.

Wij heten u allen hartelijk welkom en staan u graag te woord met raad en daad. 

Met vriendelijke groeten
Liesbeth en Gerry