04/10/2020 is Wereld dierendag...

Van 01/10/2020 tot en met 05/10/2020

krijgt je diertje een cadeautje bij een aankoop ons in de winkel...

Wij hebben een assortiment van duizenden artikelen en hebben niet alles altijd standaard op voorraad, wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk van alles te voorzien of te laten weten wanneer het geleverd wordt.

Levertermijn en verzendkosten:

De binnengekomen bestellingen worden met spoed en uiterlijk binnen 7 werkdagen verwerkt tenzij er een langere leveringstermijn is doorgegeven/ afgesproken. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd,proberen we zo vlug mogelijk contact met je op te nemen per mail of telefonisch. Als de levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zullen wij je op de hoogte brengen en eventueel een vervangend artikel voor stellen. Hiervoor wordt steeds eerst je het akkoord gevraagd. Na akkoord zullen wij pas de bestelling verzenden. Als je betaling is ontvangen, zal de levering gebeuren volgens de door jou gekozen verzendmethode.

Als de levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zullen wij je op de hoogte brengen en een vervangend artikel voor stellen. Hiervoor wordt steeds eerst je akkoord gevraagd. Na akkoord zullen wij pas de bestelling verzenden.
LET OP! Voor een afwijking van een kleur van de artikelen zullen we geen contact opnemen als het over hetzelfde artikel gaat.

Als je betaling is ontvangen, zal de levering gebeuren volgens de door jou gekozen verzendmethode.

Er zijn 3 mogelijkheden:

 • Afhaling binnen de 7 werkdagen na bestelling tijdens de openingsuren of op afspraak:
  telefonisch: +32 477 40 66 44 of +32 11 76 81 92
  of via mail: info@hetvoederhuisje.be
  Afhaaladres: Truibroek 83,3945 HAM
 • Levering met B-post (Indien Het Voederhuisje in de buurt een route heeft kan het zijn dat Het Voederhuisje beslist om het pakketje zelf af te leveren bij je thuis.) 
 • Levering aan huis (vanaf 27,5 kg) gebeurd in onderling overleg telefonisch of per mail met ons.

De verzendkosten zijn voor eigen rekening.
Hieronder vind je de verzendkosten die bij een online bestelling doorgerekend zullen worden :

De standaard verzendkosten :

Binnen België:

 • 6,50 Euro tot 27,5 kg als je het pakket naar een B-post punt laat verzenden 
 • 8,00 Euro als je het aan huis geleverd wil hebben
 • Wil je jouw pakketje verzekeren tegen schade dan komt er een extra kost van 1,50 Euro bij.
 • Bij bestellingen boven de 27,5 kg nemen wij automatisch contact met je om een regeling te treffen in verband met levering aan huis door ons eigen transport. 

Nederland:

 • 10,00 Euro tot 27,5 kg
 • Bij bestellingen boven de 27,5kg nemen wij automatisch contact met je op om een regeling te treffen in verband met levering aan huis door ons eigen transport of een koerier, extra KM of prijs voor verre leveringen zijn voor de klant en worden op voorhand meegedeeld. 

Frankrijk:

 • 15,00 Euro tot 27,5 kg
 • Bij bestellingen boven de 27,5kg nemen wij automatisch contact met je op om een regeling te treffen in verband met levering aan huis door eventueel ons eigen transport of met een koerier, extra KM of prijs voor verre leveringen zijn voor de klant en worden op voorhand meegedeeld. 

Duitsland:

 • 10,00 Euro tot 27,5 kg
 • Bij bestellingen boven de 27,5kg nemen wij automatisch contact met je op om een regeling te treffen in verband met levering aan huis door eventueel ons eigen transport of met een koerier, extra KM of prijs voor verre leveringen zijn voor de klant en worden op voorhand meegedeeld. 

Luxemburg:

 • 10,00 Euro tot 27,5 kg
 • Bij bestellingen boven de 27,5kg nemen wij automatisch contact met je op om een regeling te treffen in verband met levering aan huis door eventueel ons eigen transport of met een koerier, extra KM of prijs voor verre leveringen zijn voor de klant en worden op voorhand meegedeeld.