BIJ ONLINE BESTELLING

IN DE MAAND JANUARI

WORDT ER EEN KADOOTJE BIJGEVOEGD

Voeders voor honden Er bevinden zich geen producten in deze categorie

Subcategorieën

 • Garvo Fyto dog en Rangers

  UITGEBALANCEERD HONDENVOER MET HOOGWAARDIGE GRONDSTOFFEN

  Garvo maakt sinds 1970 uitgelezen voer dat de gezondheid van honden van jong tot oud ondersteunt. De basis van alle Garvo hondenvoeders zijn hoogwaardige grondstoffen die goed opneembaar zijn. 

 • Delcon Hondenvoeding
  GEWAARBORGD DOOR EXPERTEN Alle ingrediënten voldoen aan de strengste eisen en aan de laatste kwaliteitsnormen. De voeding wordt vervaardigd uit de beste NATUURLIJKE ingrediënten, juiste verhouding van vitamines, mineralen, eiwitten en vetten. DELCON bevat GEEN kunstmatige kleur- en smaakstoffen. 
 • Farm Food

  Farm Food HE hondenbrokken is een zeer hoogwaardige ‘High Energy’  koudgeperste voeding voor elke hond, ongeacht leeftijd, activiteit of ras. Dit noemen we het ‘All Life Stages’-concept en is gebaseerd op het gegeven dat de spijsvertering bij honden nog steeds gelijk is aan die van hun voorouder, de wolf. In de natuur eten wolven en andere hondachtigen, ongeacht hun leeftijd van hetzelfde prooidier; jonge en drachtige dieren eten meer en oudere dieren eten minder. Dit alles draagt er onder andere aan bij dat pups zeer gelijkmatig groeien zonder vervelende groeipijnen.

 • Natural Fresh Meat

  Natural Fresh Meat bestaat al ruim 40 jaar en wil elke hond de best denkbare voeding aanbieden: vers vlees en verse vis, in combinatie met de allerbeste groenten en het allerbeste fruit. Elk ingrediënt is zorgvuldig uitgekozen, en het resultaat mag er zijn.

 • Natural Fresh Meat-worst
  GEZONDE EN SNELLE HONDENVOEDING
  Natural Fresh Meat-worst voor honden is uniek. Hij kan lang buiten de koelkast worden bewaard, en bestaat voor 100% uit complete hondenvoeding. Elke variant is gebaseerd op één bron van eiwitten. Verkrijgbaar in de smaken kip, kalkoen, konijn, eend, hert en lam.
 • Reflex Plus droogvoeding honden (Lider)

  Reflex Plus is één van de merken van Lider een Turkse fabrikant van hoogwaardig honden- en kattenvoeding zowel droog voeding als nat voeding.

 • Reflex Plus natvoeding honden (Lider)

  Reflex Plus is één van de merken van Lider een Turkse fabrikant van hoogwaardig honden- en kattenvoeding zowel droog voeding als nat voeding.

 • Riverwood

  DÉ NIEUWE STANDAARD IN HONDEN EN KATTENVOEDING.
  De honden- en kattenvoeding van Riverwood bevat verschillende kruiden welke gezondheidsondersteunende eigenschappen hebben om het welzijn van jouw hond of kat te ondersteunen.

  In alle varianten van Riverwood honden- en kattenvoeding is vlees het eerste ingrediënt.
  Verder is Riverwood volledig graanvrij.

  Elke variant bevat drie verschillende hypoallergene eiwitbronnen. Omdat wij het welzijn van huisdieren erg belangrijk vinden gebruiken we uitsluitend ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien gebruiken we alleen FREE RANGE en FREE RUN eiwitbronnen om een goede kwaliteit van het vlees te garanderen.

 • Canex Premium Hobbyfirst

  Hobbyfirst Canex Premium is een voedingslijn van volledig uitgebalanceerde en smakelijke voeding met verschillende smaken. Deze lijn is glutenvrij, geen kunstmatige smaak-, kleur- of bewaarmiddelen toegevoegd