DRINKFLES 1L NATUREL + DRINKCUP GROOT ROOD
search
  • DRINKFLES 1L NATUREL + DRINKCUP GROOT ROOD

Drinkfles 1L naturel + drinkcup groot rood

€ 5,00
Inclusief belasting

Drinkfles 1L naturel + drinkcup groot rood (+/- 4,5 cm diameter)

Aantal

Deze compacte drinkfles is dankzij de innovatieve grote drinkcup zeer goed toepasbaar bij kippen en ander pluimvee. Deze grotere drinkcups werken met een vlotter: de naadloze drinkcup wordt gevuld met water en als de gele vlotter begint te drijven, wordt de toevoer afgesloten. Zo hebben de dieren altijd voldoende drinkwater. Dankzij de bevestigingsbeugel is deze drinker gemakkelijk te bevestigen aan nagenoeg elk type huisvesting. Deze gegarandeerd lekvrije oplossing houdt bovendien het strooisel hygiënisch en droog en gaat verspilling tegen.

Pluspunten Drinkfles met klapdeksel 1L en grote drinkcup

*Geschikt voor kippen en ander pluimvee

*Gemakkelijk in het verblijf zelf bij te vullen dankzij klapdeksel

*Verzinkte montagebeugel

*Kleurvast dankzij UV-beschermende toevoeging aan PPC

*Drinkcup functioneert d.m.v. RVS lekvrije nippel van Europese kwaliteit in combinatie met vlottertje

*Vorstbestendig PPC kunststof

*Zeer goed schoon te maken door naadloos design drinkcup

Water is van levensbelang voor alle dieren, dus ook voor pluimvee. Dit grote model drinkcup werkt met een vlotter; zodra de vlotter begint te drijven wordt de watertoevoer gesloten. Een vol bakje water biedt de dieren een gemakkelijke toegang tot goed drinkwater. Die gemakkelijke toegang zorgt ervoor dat nagenoeg alle dieren direct begrijpen hoe ze kunnen drinken uit dit drinksysteem. Geen leercurves dus, maar gewoon gemakkelijk voorzien in vers water. Met de standaard verzinkte bevestigingsbeugel is deze drinker gemakkelijk te bevestigen aan nagenoeg elk type huisvesting. Het systeem is tevens geschikt voor eendagskuikens en dieren die onbekend zijn met dit type drinksysteem.

Liever een gesloten systeem waarbij de dieren niet in contact kunnen komen met open water? Bekijk deze drinkfles met RVS-nippel of ontdek de kleinere variant van de drinkcup.

Jzersterk PPC; bestand tegen zon en vorst

Drinksystemen hangen vaak in weer en wind. Maar ook in hartje zomer of bij extreme kou moeten producten blijven doen waarvoor ze gemaakt zijn. Daarom heeft Olba ervoor gekozen deze drinkfles uit te voeren in het vorstbestendige PPC-kunststof. Onder het vriespunt werkt een drinksysteem weliswaar niet, maar bij vorst zal het systeem zeker niet stukvriezen. Omdat we dit product maken in onze eigen spuitgieterij voegden we iets toe aan de grondstof waardoor de fles UV-beschermd is. Verkleuringen behoren daarmee tot het verleden en de levensduur wordt flink verlengd. Wel zo fijn, want zo zijn de gebruikte kleurencombinaties ook na een paar jaar nog mooi om te zien.

Deze drinkfles is in vele uitvoeringen leverbaar en daardoor geschikt voor een veelvoud aan diersoorten. Er is altijd een oplossing die past bij uw behoefte. Dat maakt deze drinker met klapdeksel met een inhoud van 1 liter de ideale drinker voor zeer veel dierenliefhebbers.

Olba
DFK10KU-DCLR

Je bent misschien ook geïnteresseerd in