Finecto+ Oral 300gr
search
  • Finecto+ Oral 300gr
  • Finecto+ Oral 300gr
  • Finecto+ Oral 300gr

Finecto+ Oral 300gr

€ 19,50
Inclusief belasting

Finecto+ ORAL is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder op basis van aromatische stoffen voor pluimvee, vogels en reptielen. Bevat geen chemische stoffen.

Aantal

Finecto+ ORAL is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder op basis van aromatische stoffen voor pluimvee, vogels en reptielen. Finecto+ ORAL geeft een zeer krachtige, langdurige geurverandering aan deze dieren. Finecto+ ORAL door het voer zorgt ervoor dat het bloed onaantrekkelijk en onverteerbaar wordt. Het maakt tevens pluimvee, vogels en reptielen minder stressgevoelig en ondersteunt een gezond vederkleed. Bevat geen chemische stoffen.

Finecto+ ORAL is eenvoudig te mengen door het voer voor jouw kippen, vogels, duiven, reptielen en fretten. Het product wordt geleverd in een pot van 300 gram. Voldoende voor ruim 20 Kilo voer. De verpakking bevat een maatschepje (inhoud: 6 gram) om de juiste hoeveelheid te doseren.

De aanpak

stap 1 tegen bloedluis finecto oral door het voor

Gebruiksaanwijzing:
Voeg 2 maatschepjes Finecto+ ORAL per kilo voer toe gedurende 14 dagen. Daarna 1 maatschepje per kilo voer. Goed mengen tot een homogene verdeling bereikt is. Voer dit mengsel aan jouw dieren.
Spray de omgeving in met de hokspray Finecto+ PROTECT en meng Finecto+ SOLUTION door het drinkwater voor het beste resultaat.

Inhoud:
300 gram, voldoende voor 20 Kg voer.

Dit product bevat:
Echinacea, astragalus, uncaria, gentiane, thymus, citronellol, citronallal, calciumcarbonaat, maltodextrine, sepioliet, natriumchloride.

Samenstelling:
Ruw eiwit: <0.2%, Ruw vet 0.6%,
Ruwe celstof 0.3%, Ruwe as 79.72%,
Natrium 1450 mg, Lysine 0 mg, Methionine 0 mg.

FI1016