Hokopener op batterijen
search
  • Hokopener op batterijen

Automatische Hokopener op batterijen VSD

€ 140,00
Inclusief belasting

Automatische hokopener op batterijen

Aantal

De Electronic Doorkeeper is een automatische kippendeuropener met de volgende functies:

Zon
Opent de kippendeur automatisch wanneer deze licht wordt. Sluit de kippendeur automatisch als het donker wordt.

De lichtsensor is ingebouwd in de unit. Geen extra lichtsensor nodig als het apparaat buiten het kippenhok wordt gemonteerd.

Bestel bij montage van de opener "in het kippenhok" een sensorverlenging, de buitenlichtsensor (ASb), in de juiste lengte.


SA-VSD

Open en sluit ook handmatig de kippendeur.

Bij het apparaat wordt een magneet tegen een stuurveld gehouden en het apparaat reageert daarop.

Het apparaat is in het kippenhok geïnstalleerd ... zodat u het bedieningspaneel niet kunt bereiken. Bestel ook de extensie. Plaats het controleveld voor de magneet op een gemakkelijk toegankelijke plaats.


Batterij
Bij elk apparaat is een gunstige batterijwerking standaard.

4x Mignon Alkaline batterijen (AA, LR6) voor gebruik zijn goedkoop verkrijgbaar in elke supermarkt. Het apparaat wordt geleverd met 4 batterijen.

Batterijduur van 2 - 4 jaar is mogelijk.

Batterijvoeding maakt een hoge onafhankelijkheid van stopcontacten mogelijk en is bijvoorbeeld ideaal voor mobiele kippenhokken.

Het apparaat geeft via een led aan wanneer de batterijen moeten worden vervangen.


Het apparaat geeft aan dat het in gesloten modus is, afhankelijk van de positie van de eindschakelaars. Dit betekent dat de deur ook met grote waarschijnlijkheid wordt gesloten.

Er zijn enkele extensies beschikbaar:

* Externe lichtsensor (1-6 m) kan worden aangesloten (optioneel verkrijgbaar) - voor montage van het apparaat in het kippenhok
* Uitbreiding van handmatige bediening (1, 3, 6 m)
Dit maakt een gemakkelijke handmatige bediening mogelijk, zelfs wanneer het apparaat in het Kippenhok is gemonteerd!

* Uitbreiding van de LED-displays (1 m, 3 m en 6 m) - LED-displays zijn ook te zien wanneer de unit in het kippenhok is gemonteerd

* Tijdfunctie kan worden toegevoegd door een externe timer (BS-D / BS2) aan te sluiten (optioneel)

* geoptimaliseerde mechanica - de koord gaat nog langer mee tot 3 kg schuifgewicht mogelijk

* 12V-werking via optionele voedingseenheid
- Op elk apparaat kan een 12V spanningsbron worden aangesloten.
- Dit kan een stekkervoeding zijn waarmee het apparaat wordt bediend via 230V stopcontactstroom, of een andere spanningsbron, zoals een auto-accu, of een gelijkwaardige accu opgeladen via zonnecel.
- De meegeleverde batterijen kunnen in het apparaat blijven als noodstroomvoorziening.
axt electronic, als bedrijf, vervaardigd dit soort apparaten al meer dan 30 jaar. Zij hechten veel waarde aan duurzame producten en een sterke klantenservice tegen een eerlijke prijs.

De elektronische opener opent en sluit automatisch verticale deuren op kippenhokken.
Dit gebeurt ofwel via de lichtsensor en / of een timer. Bovendien is handmatige bediening mogelijk, onafhankelijk van schemering en tijdregeling.
De lichtsensor is in principe in elk apparaat ingebouwd.
Er is dus niets anders nodig als het apparaat buiten het kippenhok wordt gemonteerd.
Als het in het kippenhok moet worden geïnstalleerd, is een sensorverlenging vereist.

Als de deur sluit en er zit een dier onder, stopt het apparaat en sluit verder als het dier weer weg is.

Het apparaat heeft een overbelastingsbeveiliging. De reactie is zacht voor het snoer en er wordt herhaaldelijk geprobeerd het apparaat te openen, omdat de schuif bijvoorbeeld bevroren is.

De behuizingen van alle apparaten zijn extreem stabiel. De elektronica aan de onderkant van het bord in SMD-technologie is beschermd tegen agressieve gassen, vochtigheid en vuil met een speciale lak. De VSD kan buiten worden gemonteerd als deze licht beschermd is geplaatst en niet opengaat tijdens onweer (bliksem).

Handmatige bediening: Met dit apparaat is het mogelijk om overdag met de hand te sluiten. Daartoe wordt op een bepaald punt van de behuizing een magneet vastgehouden. De deur is gesloten en blijft voor deze dag gesloten. Het gaat de volgende ochtend automatisch open.

Het is ook mogelijk om op dezelfde dag de portier weer te openen. Hiervoor wordt de magneet weer tegen het bepaalde punt van de behuizing gehouden.

LED-display: Het apparaat toont u via een meerkleurige LED wanneer:
a) de batterijen zijn leeg of een vervanging moet worden overwogen
b) het apparaat moet in gesloten modus staan ​​volgens de positie van de eindschakelaar
(c) andere algemene fouten (bijv. teruggewonden snoer)
De LED-indicatoren worden gedurende een beperkte tijd uitgezonden (bijv. Gesloten klep ongeveer 2 uur na sluiting) om de batterijlading zo laag mogelijk te houden.

Beschikbare accessoires voor het apparaat:

Uitbreiding van de ingebouwde lichtsensor ASb:
Met behulp van een lichtsensorverlenging kunt u het apparaat en de schuif ook in het kippenhok monteren. De portier ontvangt dan de juiste lichtinformatie van de sensorverlenging, die bijvoorbeeld eenvoudig in de houten wand van het kippenhok kan worden gemonteerd of op een andere plek gemakkelijk kan worden beschermd.
Kabellengtes tot 6 m zijn beschikbaar.

Externe handmatige bediening, ext.SA:
Wilt u handmatig openen of sluiten? Een automatische kippendeur is vaak niet eenvoudig toegankelijk om de functie te bedienen. Met de uitbreiding van de handmatige bediening heeft u een oplossing voor het probleem. Plaats het bedieningspaneel voor de magneet op een plek waar u gemakkelijk bij kunt om de magneet vast te houden. Kabellengtes tot 6 m zijn beschikbaar.

Uitbreiding van de interne LED, ext.LED:
Het apparaat geeft af en toe statusinformatie uit. Het informeert u bijvoorbeeld wanneer de batterijen moeten worden vervangen, wanneer de deur gesloten is of wanneer er een algemene fout is. U zult deze informatie niet zien als de portier binnen is geïnstalleerd. Met de LED-extensie kunt u dit probleem voorkomen door de ext.LED op een meer zichtbare plaats te monteren. De externe LED is ook helderder dan de interne LED.

Externe timer:
Als u de deur extra op tijd of uitsluitend op tijd wilt bedienen, hebt u voor de FO een externe timer nodig die afzonderlijk verkrijgbaar is. We hebben deze timers als batterijgevoede en plug-in voeding gevoede versies. Als u de portier wilt bedienen met een 12V-voeding op het stopcontact, moet u de timer met voeding gebruiken.

We hebben digitale en analoge klokken in ons assortiment. De digitale zijn beschikbaar als batterijgevoede versie (BS-D) en als voeding gevoede versie (ZS-D). Onze analoge timer (BS2) is verkrijgbaar als batterijversie.

Functionaliteit: De timers definiëren een tijdsperiode waarin de deur definitief gesloten is.
Dit is meestal bijvoorbeeld vanaf 22.00 uur. 's avonds tot 8 uur' s ochtends. Buiten deze tijd bepaalt de lichtsensor of deze geopend of gesloten is. Dit betekent dat in deze combinatie ist 's avonds in de schemering gesloten is, maar uiterlijk om 22 uur. 'S Ochtends is het geopend vanaf 8 uur, als het helder is. Zo niet, dan gaat hij open zodra hij helder genoeg is.
Bovendien is het mogelijk om de portier uitsluitend op tijd te bedienen, dus zonder invloed van de lichtsensor.

Installatie-instructies om misverstanden of problemen te voorkomen:
U ontvangt het apparaat in de geopende positie, d.w.z. met het snoer opgerold. Er kijkt een lus uit het apparaat. U monteert eerst de rails, plaatst vervolgens de schuif en trekt deze naar de open positie. Monteer het apparaat erboven zodat je de lus van het apparaat met de deur kunt verbinden. Dit bepaalt de bovenste stop ... heel eenvoudig.

Als het apparaat niet direct boven de geopende schuif past, monteer het apparaat ernaast of ergens anders. U kunt nu de lus van het apparaat en de geopende schuif met een verlengsnoer verbinden, die u vervolgens indien nodig over katrollen kunt leiden.

VSD-05-001