Het weekend van 24/11/2017 tem 26/11/2017

staan wij met een verkoopstand te Affligem

Gelieve er rekening mee te houden dat we dit weekend
niet alle materialen zullen voorradig hebben in de winkel.

Garvo voeders kunnen gewoon afgehaald worden.

Alvast bedankt en misschien tot ziens in Affligem

Endosan (spijsvertering) 250ml Grotere weergave

Endosan (spijsvertering) 250ml

36001

De kracht van oregano (vloeibaar 10%)

Meer details

17,00 € incl. BTW

Meer info

Endosan bevat, net zoals Probac Oregano Olie, spijsverteringsbevorderende etherische oliën van de oreganoplant, maar dan in wateroplosbare vorm. Daardoor kan het bijzonder gemakkelijk via het drinkwater worden toegediend ter voorkoming van maag- en darminfecties.

Door zijn uitstekende antibacteriële werking is het ook zeer geschikt om drinkwater te ontsmetten, wat vooral bij buitentemperaturen rond de 30 °C van belang is.

Zowel Probac Oregano Olie als Endosan zijn het hele jaar door geschikt om de werking van Probac 1000 te ondersteunen. De in deze producten bevatten etherische oliën „poetsen” als het ware de darm, waarna de nuttige bacteriën van Probac hem snel weer koloniseren. Daarom is het aanbevolen de producten gecombineerd, of na elkaar toe te dienen.

Dit is niet alleen na een antibioticakuur, chemotherapie of inenting aanbevolen, maar evengoed tijdens het kweekseizoen en de rui. De combinatie van deze producten heeft haar waarde vooral bewezen als natuurlijke preventie tegen de jongeduivenziekte (adeno).

In de rustperiode biedt de regelmatige toediening van Endosan een zeer eenvoudige mogelijkheid om de duiven in optimale gezondheids-toestand te houden, zonder ze in vorm te brengen. Endosan kan trouwens perfect worden gecombineerd met jodiumproducten, zoals bijv. Blitz, die u zonder probleem aan hetzelfde drinkwater kunt toevoegen. Op die manier zorgt u tevens voor een uitstekende preventie tegen schimmelvorming.

Voor toediening via het drinkwater

Aanbevolen dosering:

1 ml Endosan op 2-3 l water , 2-3 x per week